Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Ja ne znam kako tebi zapala bas lista sto ja postavio da ti smeta ne znam kako ti nije smetalo sto postavio Ilija mozda ne mozes jos da prebolis onu rfokus listu kad sam postavio kad si digao galamu mada kako kazes ako vec imas sta da gledas nemas sta da se sekiras samo ne daj boze da imas onaj bh ott sto vise ne ide live e tu je vec problem
Taman posla, nisam ni video da si je ti postavio, od kako nisi VIP manje si primetan na forumu. Napisao sam to jer je ta lista ubedljivo najcesca na forumu, cim proradi neko je okaci. Kao sto si mogao videti poceo sam pisati o tome cim je Ilija postavio prvu domacu. Nema razloga da bilo ko shvata i spusta ovo na licni nivo. To su samo liste sto ipak ne znaci da ne treba reci ono sto mislis. Pozz

Član
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
512
jel ima neka caka da se d3go gleda sa drugom mrezom ako ima dali bi mi neko objasnio kako
D3GO se može gledati preko druge mreže, samo je broj kanala dosta smanjen, na primer ne može se gledati paket Sport klub kanala,HD kanali i veći broj kanala iz okruženja.

Ja jedino što imam svoje, to je d3go nalog.
Jedino to da dam. Možda bi neko tada bio srećan.
Sumljam, pre bi ti zamenili password na user da ne možeš ni ti da gledaš....!!! :ludd/:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poruka
35
Pozdrav,

imam jedno pitanje, vezano za Simple player 4.8 b7. Kada skeniram kanale i nove kanale označim i stisnem pohrani, kanali se ne pojave na Popisu reprodukcije kao ostali kanali, a na meniju popi kanala/medija kada to izaberem lijevim klikom miša, onda mi piše found channels i naborji sve kanale.

Moje pitanje je dakle, kako uraditi, da se ti kanali vide i u Popius reprodukcije?

Hvala, riješio sam.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Da se nadovežem na prethodno pitanje.
Kako da sačuvam tu listu u simpl plejeru, tj. da je imam kao m3u listu.

Učlanjen(a)
21.06.2009
Poruka
181
Da se nadovežem na prethodno pitanje.
Kako da sačuvam tu listu u simpl plejeru, tj. da je imam kao m3u listu.
Nisam siguran da li sam te potpuno razumeo, ali da pokusam da odgovorim...
> Oznaci sve kanale koje zelis da sacuvas (ako je lista veca, oznaci prvi kanal, zatim drzeci dugme Shift oznaci i poslednji. Tako ce svi kanali u tom nizu biti selektovani)
> Desni klik na selektovane kanale
> Export Playlist to File
> Gore odredi folder i ime .m3u fajla
> Kao "Type" stavi "Selected" umesto "All"
> Poslednji korak dugme "Export"

Natrag