Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.958
ovo sto se raspravljate za neke si maline kupine i drugo ranogradinasko voce
to sve ide na vasu stetu mada neznam ni o cemu je rec
a i ne zanimame bilo sta da se tu postavi to je sve prethodno kopirano od neki drugi sajt ili
se lazem zato uzivate dok mozete i imate u cemu a kad nemate onda trazite
pozdarv svima svako je od vas u pravo a najvise su oni koi ovo drze ovaj sajt jer imaju svoja pravila a oni se trebaju postovati nema zapirke tacke il izvicnike toliko sam pismen da sve u jedno ide ko turli tava sa krompire
Od mene imaš podršku samo zbog gramatike - popravljaš se, još malo utegni ta velika i mala slova i po koji zarez...:)

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Samo da se zahvalim Administraciji na unapredjenju,pokusacu da odradim neke stvari na nacin da svi budu zadovoljni bez nekih velikih tenzija i prepucavanja,odma da napomenem da sto se tice nas Urednika ili Moderatora da mogu da me kontaktiraju na Skype dedevci95 jer to ide mnogo brze i lakse,dakle sve sto bi bilo dobro za ovaj forum mozemo pricati....naravno o temi o kojoj odlucujemo...

Jos bi nesto napomenuo,vjerovatno ce tu biti brisanja postova,editovanja i slicno ajde da to odradimo ako ima nekih prigovora zasto i slicno da neide preko foruma da ne zamaramo ostale vec preko drugih komunikacija...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Cek cek, sta to bi ? Podseca me malo na Savu Milosevica i Toleta, Savo ga prozivao, hteo da se kandiduje za predsednika, da bi zaveo red u kuci Tole dade Savi mesto u savezu i onda su svi ziveli dugo i srecno do kraja zivota..

PS: Pridruzujem se cestitkama s nadom da ces raditi svoj posao najbolje sto umes u interesu svih nas i samog foruma.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Mene su ucili da se klin klinom izbija........

Zato izgrliite se i izljubite vi iz stafa i zajednickim snagama krenite u uredjivanje ubedljivo najteze teme na forumu.....

Internet TV......

Nadam se da cete saradjivati i dogovarati se u daljem radu ako ne preuzecu ja da uredjujem tu temu.....i biti jedini urednik,moderator u njoj.....

Ovaj deo foruma je dobio jos jednog urednika,kolegu dedevci.....i cestitke na boji sa moje strane......

Natrag