Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Kod:
http://83.139.104.101/Content/HLS/Live/Channel(HTV2)/index.m3u
Dok sam spremao ovu objavu za utakmicu uzeo si link i objavio ga ovako sto je sa tvoje strane veoma nekorektno.Uredjivao sam post iz dva puta jer mi nije legao link i player iz prve sto si na nekorektan nacin iskoristio.

Učlanjen(a)
30.04.2013
Poruka
3.249
fia-wrc-logo-png.53608

FIA WRC Neste Oil Rally Finland 2014.

2006-01-17T14-31_-1886928718_175.gif

31.07.2014.

Live 19:30
SS4 Harju 1 2.27 km.

arena-sport-1-png.53798

sport-5-png.53800

nelonen4-pro-1a-png.55338

bt-sport-1-uk-png.53845

wrc-promoter-single-logo-png.53801

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
To je to OK.Gde je Denis?Gde je Bane?Gde je Divak(sa svim svojim glupostima koja su sad toliko naivna),gde je Strong.Zašto nema nekih starih članova ovde....Zapitajte se malo.U ovoj temi ne treba da bude pitanja....Više treba da bude odgovora.(na brzinu sam se setio nekih,neka mi ne zamere oni,koje sam zaboravio)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
To je to OK.Gde je Denis?Gde je Bane?Gde je Divak(sa svim svojim glupostima koja su sad toliko naivna),gde je Strong.Zašto nema nekih starih članova ovde....Zapitajte se malo.U ovoj temi ne treba da bude pitanja....Više treba da bude odgovora.(na brzinu sam se setio nekih,neka mi ne zamere oni,koje sam zaboravio)
Secas se ove pesme

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
nevidim svrhu ove pisanije ovde........

voleo bih da mi neko objasni o cemu se radi na pp a ja cu se potruditi da dam adekvatne odgovore na sva pitanja......

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ja pokusavam uvijek da nadjem rijesenje nebitno u kojoj se situaciji nalazimo dali mi iz Stafa ili vi kao clanovi foruma.
Ja cijenim svakog clana na nasem forumu a prvenstveno vas gledam kao ljude.
Mozda i nebi trebao ja da se oglasim i dam odgovor na tvoje ili vasa pitanja u ovom smjeru ali nemam problem sa tim i ako ste primjetili da sam se uvijek oglasio kada sam vidio da nekazem nastaje problem ili da se bezpotrebno dize tenzija koja nikom od nas nista dobrog nece donijeti.
Ljepo je komunicirati sa vama svima i da bi tu komunikaciju ostvarili treba da postujemo jedni druge e sad dal neko zna vise neko manje nije potrebno na taj ili slican nacin okarakterizirati ljude.
Uvijek je bilo i bit ce razlicitih misljenja i nismo svi isti a bit ce i onih koji iz bilo kojih razloga da ne nabrajam ruse liste bile one kvalitetne ili ne toga moramo bit svjesni.
Da se vratim na tvoje pitanje od tebe napomenutih clanova.
Vecini od njih nisu mozda potrebne liste sa foruma jer posjeduje kablovsku Tv ili slicno takodjer ima i onih koji su kupili kod nekih provajdera IPTV tako da su sebi na ovaj ili onaj nacin obezbjedili takvu vrstu gledanja itd.. slobodno o sebi mogu reci da sam sebi u Feb ove godine uzeo Satelit Total Tv.
Denis Moderator je danas bio na Chatu na forumu , bane je nekih dana mene pozdravio na skype , Divak je dobijao Ban za Banom zbog njegovih gluposti i vrijedjanja nas na forumu pa se preselio kod Sultana mada ja tamo neidem na forum u tamo je nastavio sa prozivanjem clanova sa ovog foruma i vredjanjem istih.
Strong je covjek koji mozda ima privat obaveza moze a nemora da bude a kao za primjer sjecate li se clana Marko068?? Eto kad je taj clan zadnji put na forumu nesta napisao ili postovao??? a meni pise na Skype.
Takodjer je bilo i onih koji su bili banovani po ko zna koji put jer ni oni sami neznaju koliko su nikova napravili ovdje na forumu a ti isti su imali ponasanje da su pocevsi od Nacionalnosti pa do Vjeroispivijesti vrijedjali na forumu i sa svim tim arogantnim ponasanjem uzimali u usta Familiju i pljuvali i psovali po vama ili nama iz Stafa.

Eto mislim da sam koliko toliko nasao odgovor na tvoja pitanja

Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Ja pokusavam uvijek da nadjem rijesenje nebitno u kojoj se situaciji nalazimo dali mi iz Stafa ili vi kao clanovi foruma.
Ja cijenim svakog clana na nasem forumu a prvenstvenovas gledam kao ljude.
Mozda i nebi trebao ja da se oglasim i dam odgovor na tvoje ili vasa pitanja u ovom smjeru ali nemam problem sa tim i ako ste primjetili da sam se uvijek oglasio kada sam vidio da nekazem nastaje problem ili da se bezpotrebno dize tenzija koja nikom od nas nista dobrog nece donijeti.
Ljepo je komuniciratisa vama svima i da bi tu komunikaciju ostvarili treba da postujemo jedni druge e sad dal neko zna vise neko manje nije potrebno na taj ili slican nacin okarakterizirati ljude.
Uvijek je bilo i bit ce razlicitih misljenja i nismo svi isti a bit ce i onih koji iz bilo kojih razloga da ne nabrajam ruse liste bile one kvalitetne ili ne toga moramo bit svjesni.
Da se vratim na tvoje pitanje od tebe napomenutih clanova.
Vecini od njih nisu potrebne liste sa foruma jer posjeduje kablovsku Tv ili slicno takodjer ima i onih koji su kupili kod nekih provajdera IPTV tako da su sebi na ovaj ili onaj nacin obezbjedili takvu vrstu gledanja itd.. slobodno o sebi mogu reci da sam sebi u Feb ove godine uzeo Satelit Total Tv.
Denis Moderator je danas bio na Chatu na forumu , bane je nekih dana mene pozdravio na skype , Divak je dobijao Ban za Banom zbog njegovih gluposti i vrijedjanja nas na forumu pa se preselio kod Sultana mada ja tamo neidem na forum u tami je nastavio sa prozivanjemclanova sa ovog foruma i vredjanjem istih.
Strong je covjek koji mozda ima privat obaveza moze a nemora da bude a kao za primjer sjecate li se clana Marko068??Eto kad je taj clan zadnji put na forumu nesta napisao ili postovao???a meni pise na Skype.
Takodjer je bilo i onih koji su bili banovani po ko zna koji put jer ni oni sami neznaju koliko su nikova napravili ovdje na forumu a ti isti su imali ponasanje da su pocevsi id Nacionalnosti pa do Vjeroispivijesti vrijedjali na forumu i sa svim tim arogantnim ponasanjemuzimali u usta Familiju i pljuvali i psovali po vama ili nama iz Stafa.

Eto mislim da sam koliko toliko nasao odgovor na tvoja pitanja

Pozdrav
Dal zbog brzine illi neveštog pisanja,jedva sam uspeo da razaznam,sve što je napisano.Uglavnom sam primio poruku i shvatio neke stvari,što će mi u budućnosti biti od velike koristi.Hvala na ovom brzopletom odgovoru.

Natrag