Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
e bre dokle se mrzite ...............cije staje koje vase njihovo ..........kopirano nalepleno..... vipovano zasticeno hedirano spojlervano ..............decete vise svi korisite nas da bi vam neko dao sifru il pasword da bi je cuvali za vase licno............brisete sveee ono sto vama odgovara...........pa se pitam zastasluzi ovaj forum........svka budala vidi sakrivene poruke ima cak i 1000 postova proverite uvericetese biiiiiioooooooooooooooooooo sajt dobar sad mnogooooooooo nevalja stavite anketu uuuuuuuvericetese pozzzzz za sve dobre ljude i moje prijatelje dk-massan ...........ovo je potuka za admine moderatore ne za forumase
E moj Sota, samo pitanje je sta postizemo cutanjem?
Znas ti, znam ja, a sta cemo sa 600 000 clanova ovog foruma koji ne znaju?
Pitanje je da li je sve ovo vredno jednog "clana"??
Da li je moguce da svi mi gresimo, a da je taj clan u pravu??
Kada ce se ovo prekinuti??
Bojim se da ce biti prekasno, jedan jako dobar covek moderator _NightWolf_ se povukao, jos koliko treba da cekamo i jos koliko se ljudi treba povuci da bi se reagovalo??
Takodje, jos jedan jako dobar covek Sota moderator isto ce odluciti da se povuce sa svoje funkcije moderatora i njegove reci su da Zorro admin mora reagovati.
Molim prvog Admina koji udje na forum da mi skine VIP funkciju i urednicku funkciju u sportskom delu foruma.
Bilo je lepo, zabavno, ali principi su principi. Forumu zelim puno srece u daljem radu. Nadam se da ce neke nove snage doprineti poboljsanju i napretku.
Imam ovde mnogo prijatelja kojima sam probao da pomognem kad sam umeo, mnogo prijatelja koji su meni uvek pomogli i izasli u susret i sa kojima cu nadam se ostati u prijateljskim odnosima.
Svima zelim puno srece, uzivajte, druzite se, znajte malo je sigurnih ljudi, dobrih u dusi, koji znaju sta je pravi prijatelj, bez lazi, prevare, uvek iskren i spreman da pomogne.
U zdravlje.