Sastavljao sam tekst oko pola sata da ga izlozim ovdje na mnogobrojna pitanja nasao sam adekvatne odgovore ali sam se predomislio .... u smislu sta kako i ko gleda ???? bez da bi odavao neke tajne podrazumijeva se naravno .... i rekao samom sebi ........... cutanje zlata vrijedno
Pozdrav
E moj Sota, samo pitanje je sta postizemo
cutanjem?
Znas ti, znam ja, a sta cemo sa
600 000 clanova ovog foruma koji ne znaju?
Pitanje je da li je sve ovo vredno
jednog "clana"??
Da li je moguce da svi mi gresimo, a da je taj clan u pravu??
Kada ce se ovo prekinuti??
Bojim se da ce biti prekasno, jedan
jako dobar covek moderator _NightWolf_ se povukao, jos koliko treba da cekamo i jos koliko se ljudi treba povuci da bi se reagovalo??
Takodje, jos jedan jako dobar covek Sota moderator isto ce odluciti da se povuce sa svoje funkcije moderatora i njegove reci su da Zorro admin mora reagovati.
Molim prvog
Admina koji udje na forum da mi skine
VIP funkciju i
urednicku funkciju u sportskom delu foruma.
Bilo je lepo, zabavno, ali principi su principi.
Forumu zelim puno srece u daljem radu. Nadam se da ce neke nove snage doprineti poboljsanju i napretku.
Imam ovde mnogo prijatelja kojima sam probao da pomognem kad sam umeo, mnogo prijatelja koji su meni uvek pomogli i izasli u susret i sa kojima cu nadam se ostati u prijateljskim odnosima.
Svima zelim puno srece, uzivajte, druzite se, znajte malo je sigurnih ljudi, dobrih u dusi, koji znaju sta je pravi prijatelj, bez lazi, prevare, uvek iskren i spreman da pomogne.
U zdravlje.