Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Ma to sam ja za procente figurativno napisao. Sto se tice toga ko daje a ko ne daje, nisam ulazio u to samo rekoh da mnogi i nisu radi da izadju u susret drugima. Sto se gore nabrojanih tice, odnosilo se na to na upis da treba nesto dati i zauzvrat, ok je to, samo pitanje je sta ja mogu da dam Losmiju? Nije problem da se casti covek na neki nacin, i ja od toga ne bezim, prvi bih voleo da mogu da pokazem na neki nacin da cenim sve ovo sto drugi rade a da ne bude puko "hvala" na forumu.

Član
Učlanjen(a)
02.04.2013
Poruka
70
Ako ko prodaje (ili zna koga ko prodaje) kakvu listu gdje ima skandinavski kanala u HD, nek mi se javi na PP.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Ma to sam ja za procente figurativno napisao. Sto se tice toga ko daje a ko ne daje, nisam ulazio u to samo rekoh da mnogi i nisu radi da izadju u susret drugima. Sto se gore nabrojanih tice, odnosilo se na to na upis da treba nesto dati i zauzvrat, ok je to, samo pitanje je sta ja mogu da dam Losmiju? Nije problem da se casti covek na neki nacin, i ja od toga ne bezim, prvi bih voleo da mogu da pokazem na neki nacin da cenim sve ovo sto drugi rade a da ne bude puko "hvala" na forumu.
I lepa rec nekad pomaze !
Znas kako kazu - "Lepa rec i gvozdena vrata otvara" !

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Malo malo pa ovde neko diskutovanje.
Imam za tebe jedno pitanje, da vidim kako gledas na to. Ako covek skenira i otkrije listu neku i da je drugom clanu, taj drugi clan uzme slika i postavi u album i ti posaljes poruku tom clanu i trazis mu te kanale. Sta on po tebi treba da uradi, da ti da ili da ti ne da? I da li je fer sto postavlja slike kanala koje je dobio od nekog clana koji je ulozio trud i vreme i skenirao?

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Ko me ter'o na Dunav, kad ne znam da plivam ! :roll:
Dobio sam nekoliko molbi i sta sad da radim ?
Najpostenije mi je da ispostujem poverenje darodavca, zar ne !?
Ma ti imas onu skriptu BF, lako je tebi :mig: i nikom je nisi dao ;) Malo sale, naravno da poverenje mora se postuje, znam iz iskustva s toobm da ono sto kazes ispostujes i ne das nikom ;)

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Po informacijama koje imam rts 1,2 i bht1 i hrt 1,2 kao i ostali kanali koji rade prvenstvo a ima ih u nettv listi nece raditi mesec dana. To bi trebalo da urade i ostali interent provajderi koji imaju makar jednog korisnika van srbije. Strasne su to kazne ko ne uradi, pre 4 godina je dosta provajdera bankrotiralo, ne bi se trebalo igrati s time u svetu

Član
Učlanjen(a)
13.04.2011
Poruka
695
Po informacijama koje imam rts 1,2 i bht1 i hrt 1,2 kao i ostali kanali koji rade prvenstvo a ima ih u nettv listi nece raditi mesec dana. To bi trebalo da urade i ostali interent provajderi koji imaju makar jednog korisnika van srbije. Strasne su to kazne ko ne uradi, pre 4 godina je dosta provajdera bankrotiralo, ne bi se trebalo igrati s time u svetu

A koje su kazne za davaoce odnosno provajder recimo kablovski D3go koje ja redovno placam i ocu da gledam ono secka usporava pa prekine pa ubrza i ja zovnem tehnicku podrsku a onaj laf kaze pa znate mnogo ima koji gledaju taj kanal pa je doslo do zagusenja ...alo bre pa ja to placam...sta me boli ko i kolko gleda ...e kolike su kazne za njih

Natrag