Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Malo malo pa ovde neko diskutovanje.
Imam za tebe jedno pitanje, da vidim kako gledas na to. Ako covek skenira i otkrije listu neku i da je drugom clanu, taj drugi clan uzme slika i postavi u album i ti posaljes poruku tom clanu i trazis mu te kanale. Sta on po tebi treba da uradi, da ti da ili da ti ne da? I da li je fer sto postavlja slike kanala koje je dobio od nekog clana koji je ulozio trud i vreme i skenirao?
Puno je tu apsurda. Plaćaš nešto a ne možeš gledati tamo gdje misliš da je kvalitetnija slika, komentator... Tjeraju me da gledam svjetsko prvenstvo na "nacionalnom operateru" a meni se to iz puno razloga ne sviđa. Slika katastrofa (neko je spominjao BHT u HD, prije će na ....narasti nokat nego oni uvesti HD) komentatori još grđi a jezik na kojem komentarišu nikako ne smatram svojim. Ni jedne utakmice nisam pogledao na "nacionalnoj tv" a bogami i neću.Po informacijama koje imam rts 1,2 i bht1 i hrt 1,2 kao i ostali kanali koji rade prvenstvo a ima ih u nettv listi nece raditi mesec dana. To bi trebalo da urade i ostali interent provajderi koji imaju makar jednog korisnika van srbije. Strasne su to kazne ko ne uradi, pre 4 godina je dosta provajdera bankrotiralo, ne bi se trebalo igrati s time u svetu