Član
- Učlanjen(a)
- 11.11.2012
- Poruka
- 2.164
Hoces da ti slikam kako sam bokija nekoliko puta pitao da dopusti da se daju banovi ko ne postuje pravila?? I covek mi nista nije odgovorio i sta ja onda da radim?? pa ne mogu preko admina, zna se hijerarhija i ko je glavni.Memogu sad trazit Ban za clana iz razloga sto je prekrsio pravila a poslije kratkog vremena istom clanu drzati podrsku ??? svi pisete o nekim pravilima a mijenjate misljenja u roku par minuta jer.... bit ce istih gresaka ili slicnih kao i od ironace ...... tom istom clanu ce neko opalit Ban dal je to onda korekt ???? NIJE ako.... onda vaze pravila za sve nas pa i za mene.
Ja sam imao slicnih slucajeva samo sto je to kod mene trajalo i do 2 nedelje mislim na moje razmisljanje iako mi je clan psovao familiju reko..... nisam zlopamtilo Boki zna o kom je rijec pa sam bokija zamolio da mu ukine Ban ... tako i bi
vai123
je pravio iste greske svima vama poznato ... jedno vrijeme sam to isto tolerisao nisam zlopamtilo imam razumijevanja prema svima vama al kad vidim da tom ponasanju nema kraja i da mora da trcim za vama da bi brisao editovao vase postove skrenuo sam vai123 Paznju tu istu ste svi procitali naravno on se izvinio i nadam se da nikad vise nece pravit iste greske .... zna sta mu slijedi jbg
Pozdrav
Ajde evo ja cu prvi da se izjasnim i pred svima kazem:
Ja sam za to da se za svako nepostovanje pravila daje ban.
Aj sad ti reci da li si slazes ili ne?
Ako se slazes onda i ti napisi isti zahtev bokiju, mozda tebi odgovori.
Ajde, neka dopuste i svako ali svako, ma i najmanje krsenje da bude ban (na odredjeni period) u zavisnosti od greske.
Da smo to imali sinoc pa da odmah dam mesec dana dppaki sto je postavio unistream bez hposts, pa da dam mesec dana ironaci sto je stavio u hposts ono sto ne treba, pa da jutros dam ban od mesec dana onima sto su cepali pitanje za pitanje u delu za streamove i ne bi bilo problema. Ljudi bi se opametili i to je to.
Ajde, evo ja sam javno rekao, cekam ostale.