- Učlanjen(a)
- 12.01.2011
- Poruka
- 1.514
ne mogu verovati da ti samo te kanale gledasImam ja penkalo ali nekako sve nalazi XXX..losmij mi dao tutorijal........izgleda da je tut los..hmmmmmm
sta ti mislis o tome.........gukni golube......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne mogu verovati da ti samo te kanale gledasImam ja penkalo ali nekako sve nalazi XXX..losmij mi dao tutorijal........izgleda da je tut los..hmmmmmm
sta ti mislis o tome.........gukni golube......
ne mogu verovati da ti samo te kanale gledas
Boki pogledaj na sat...opet si zaboravio da popiješ tablete...pa neznam sam da nadjem druge........losmij reko da mi pokaze,ja ga slusam i kako god namestim penkalo nadje 20 tih sporskih........ocorave nacisto..........
ne mogu verovati da ti samo te kanale gledas
Koje tablete, sildenafil...Boki pogledaj na sat...opet si zaboravio da popiješ tablete...
aj stisni ctrl+i nakon sto pokrenes vlc pa onda slikaj... samo ne ono u= zanima, meni nesto nece ta skripta, ili jos bolje ko hoce skriptu nek se javi @boki71, posto meni nesto pp ne radi.Slika govori 1000 reci........
losmij....evo ti za tablete....hihihihi......
aj stisni ctrl+i nakon sto pokrenes vlc pa onda slikaj... samo ne ono u= zanima, meni nesto nece ta skripta, ili jos bolje ko hoce skriptu nek se javi @boki71, posto meni nesto pp ne radi.
On je pristao da ce da vam proslijedi skriptu.
Pozdrav
Ma samo ga preimenuj u svjetsko prvenstvoNa forumu je zabranjen XXX.......poslao bih rade volje ali pravila su pravila.......