- Učlanjen(a)
- 12.01.2011
- Poruka
- 1.514
Imam ja penkalo ali nekako sve nalazi XXX..losmij mi dao tutorijal........izgleda da je tut los..hmmmmmm
sta ti mislis o tome.........gukni golube......
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imam ja penkalo ali nekako sve nalazi XXX..losmij mi dao tutorijal........izgleda da je tut los..hmmmmmm
sta ti mislis o tome.........gukni golube......
![]()
ne mogu verovati da ti samo te kanale gledas
![]()
Boki pogledaj na sat...opet si zaboravio da popiješ tablete...pa neznam sam da nadjem druge........losmij reko da mi pokaze,ja ga slusam i kako god namestim penkalo nadje 20 tih sporskih........ocorave nacisto..........![]()
ne mogu verovati da ti samo te kanale gledas
![]()
Koje tablete, sildenafil...Boki pogledaj na sat...opet si zaboravio da popiješ tablete...
aj stisni ctrl+i nakon sto pokrenes vlc pa onda slikaj... samo ne ono u= zanima, meni nesto nece ta skripta, ili jos bolje ko hoce skriptu nek se javi @boki71, posto meni nesto pp ne radi.Slika govori 1000 reci........
losmij....evo ti za tablete....hihihihi......
![]()
aj stisni ctrl+i nakon sto pokrenes vlc pa onda slikaj... samo ne ono u= zanima, meni nesto nece ta skripta, ili jos bolje ko hoce skriptu nek se javi @boki71, posto meni nesto pp ne radi.
On je pristao da ce da vam proslijedi skriptu.
Pozdrav
Ma samo ga preimenuj u svjetsko prvenstvoNa forumu je zabranjen XXX.......poslao bih rade volje ali pravila su pravila.......![]()