Sta se bre ti proseravas ovde koje ludilo izigrivas stavi ti nesto ovde na ovaj forum nakucao si broj postova ko da si moderator a niko nevide nista od tebe i jos sebi dajes za pravoKanali su da se gledaju, ne da se čuvaju...Pozzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sta se bre ti proseravas ovde koje ludilo izigrivas stavi ti nesto ovde na ovaj forum nakucao si broj postova ko da si moderator a niko nevide nista od tebe i jos sebi dajes za pravoKanali su da se gledaju, ne da se čuvaju...Pozzz
Mogu se gledati kanali i ako se salju preko pp ili skype, ne mora javno, pozzzKanali su da se gledaju, ne da se čuvaju...Pozzz
Zasto bi se sramio??? Ko pita neskita .... sve zavisi sta te zanima i sta volis da gledas mislim u kom smjeru ide tvoja zaintetesovanost??? Koja vrsta programa tebi odgovara tako da skoro sve mozes da dobijes ako zatrazis ???......bas i nevolim pisati, ali evo kratko...ja se cak sramim pitati nekoga za kanale....par puta u godinu dana sam mozda to napravio...puno lista ni nemam pojma dok se ne pojave...a stalno citam ove komentare...jebote meni ako neko da nesto ni bratu nedam, ma sve je to politika...bolje se maknuti..jer kako recimo uvjeriti nekoga da ti vjeruje...nemam ja zivaca vise o ovome, treba zivit svoj zivot ( fu streams! gl to all)