Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
19.01.2013
Poruka
819
kad je vec ugledala svjetlo dana + 1000 kompletna HQ
FjEhEbq.png

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Pozdrav svima, imam pitanje kako pustit filmove preko xbmc torrenta posto on skida ne pusta... Jel to tako treba dok ne ucita malo ili? Ili torrent tv. Isto imam problem, kad pokusam da pokrenem neki kanal kao ucitava i ne pusti ga... imam ace player al nece da radi preko xbmc-a...
upravo tako. treba da preuzme par procenata pa onda počinje reporodukcija filma

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Evo jos jednom da se obratim clanovima SF tj. svim clanovima koji posjecuju ovu temu i temu Internet radio i Televizija zasto al stvarno zasto objavljujete dobro i korisno javno po drugim forumima ovo pisem iz razloga sto se ima sta gledat a to isto se unistava javnim postanjem ..... ???? nije potrebno al stvarno nije potrebno to na sta mislim zna se u medjuvremenu itd... zato molim one koji su to dobili ili to isto imaju nek nesire i kurti i murti zbog toga sto je doslo u pogresne ruke a nije prvi put zato ozbiljno molim sve da obrate paznju kome i sta daju

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Evo jos jednom da se obratim clanovima SF tj. svim clanovima koji posjecuju ovu temu i temu Internet radio i Televizija zasto al stvarno zasto objavljujete dobro i korisno javno po drugim forumima ovo pisem iz razloga sto se ima sta gledat a to isto se unistava javnim postanjem ..... ???? nije potrebno al stvarno nije potrebno to na sta mislim zna se u medjuvremenu itd... zato molim one koji su to dobili ili to isto imaju nek nesire i kurti i murti zbog toga sto je doslo u pogresne ruke a nije prvi put zato ozbiljno molim sve da obrate paznju kome i sta daju

Pozdrav
gumica druze neka radi, to se izgleda zaboravilo ;)

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058

Pozdrav

Kanali su da se gledaju, ne da se čuvaju...Pozzz

VIP IPTV
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
1.067
Da li moze neko da mi posalje Eurosport 1 i 2 HD Srpski, poceo Giro d'Italia pa da malo i ja uzivam ;)?

Natrag