Član
- Učlanjen(a)
- 16.08.2012
- Poruka
- 128
radi ovako group-title=FILM thnx majstore" je " pokusaj da stavis group-title nez navodnika group-title=FILM ili ovako group-title='FILM'
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
radi ovako group-title=FILM thnx majstore" je " pokusaj da stavis group-title nez navodnika group-title=FILM ili ovako group-title='FILM'
Prije svega morate bit svjesni da gledate "posuđene" liste..Imam neke dve liste klijentportala, i super mi radile vec neka 3 meseca..jedna na stbemu, druga na siptv, od pre par dana obe stekaju bas puno na tv kanalima, a videoteka radi perfektno, internet se nije menjao.. do cega bi to moglo biti? Isto mi s desava i sa nekom rezervnom mac listom koja nije klijentportal, videoteka radi ko sat, a kanali stekaju svakih 10sek..
E to sam zaboravio napomenuti, to je abeceda oko konekcija, i provjeravao sam to, bila je aktivna samo ta "moja" konekcija, tako da mi nisi pomogao, jer i nije bas do toga.. mada hvala na ukljucenju u diskusiju svakako..Prije svega morate bit svjesni da gledate "posuđene" liste..
Do toga je da je poćeo vlasnik koji je kupio te liste koje gledaš poćeo i on ćešće gledat.
Lista je vjerovatno na jednu konekciju pa eto gle ćuda, šteka malo...
Samo moraš znati da isto tako prekida i onom kojo je platio, a on će se žalit onom koji mu je prodao, pa ili će otkazat ili promjenit pass ili mac.. Neznam na šta gledaš.... Vjerovatno mag lista..
Prićaš gluposti.. Nemoj zbunjivati ljude..Koj IPTV player raboti na 3G/4G/5G (Mobile Network)? (Android)
STBEMU i IPTV Stalker ne rabotat na mobile network.
Prićaš gluposti.. Nemoj zbunjivati ljude..