Probajte AnyDeskPozdrav,
Kupio sam tv box KM6 Deluxe, pa sam htio da pitam zna li neko kako da mu pristupim sa racunara, kao Team Viewer ? OS na boxu je Android TV 10.
Hvala
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Probajte AnyDeskPozdrav,
Kupio sam tv box KM6 Deluxe, pa sam htio da pitam zna li neko kako da mu pristupim sa racunara, kao Team Viewer ? OS na boxu je Android TV 10.
Hvala
Ne radi ni AnyDesk niti jedan poznati program za remote control....Probajte AnyDesk
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
a sta planiras preko Teamviewera? uglavnom box-ovi i smart tv ne rade preko remote control programa baš jednostavno,tj bez odredjenih plugina..al ako ti treba nešto jednostavnije ima načina, zbog toga i pitahPozdrav,
Hvala
Instaliraš DuplexPlay Player i ubacuješ liste sa računala preko njihovog portalaPotrebno mi je da ubacim listu na plaer, da unesem serijski broj itd, a to je znacajno lakse uraditi daljinski...
Hajde, kad si vec poceo da mi pomazes, reci mi kako mogu doci do DeviceId i Key ? HvalaInstaliraš DuplexPlay Player i ubacuješ liste sa računala preko njihovog portala
Potreban ti je Device ID i Device Key i možeš ih ubacivati i iz Australije
imas aplikaciju CetusPlay za android, preko nje imas keyboard i mozes da copy/paste ili eventualno kucas sam na telefon,takodje ima i kursor miša koji kontrolises preko touch-a na android.Potrebno mi je da ubacim listu na plaer, da unesem serijski broj itd, a to je znacajno lakse uraditi daljinski...
Potrebno mi je da ubacim listu na plaer, da unesem serijski broj itd, a to je znacajno lakse uraditi daljinski...
Pa jednostavno. Instaliraš DuplexPlay, pokreneš ga i dole desno imaš tab 'Activation', pritisneš ga i otvori ti se prozor sa tvojim Device ID i Device Key. Prepišeš to i ideš na ovaj njihov portal, uneseš Device ID i Device Key i spremiš listu, ili više njih, po želji.Hajde, kad si vec poceo da mi pomazes, reci mi kako mogu doci do DeviceId i Key ? Hvala
Ipak sam uspio podesiti daljinsku kontrolu nad tv box-om. Aplikacije su Googleov Vysor, koji je ogranicen u free verziji, ali radi, a druga je SCRCPY, aplikacija na GitHub - open source...Pa jednostavno. Instaliraš DuplexPlay, pokreneš ga i dole desno imaš tab 'Activation', pritisneš ga i otvori ti se prozor sa tvojim Device ID i Device Key. Prepišeš to i ideš na ovaj njihov portal, uneseš Device ID i Device Key i spremiš listu, ili više njih, po želji.
Pođeš ponovno na Box. Ako ti je aplikacija ostala raditi stisni Refresh i eto liste. Ako nije radila pokreni je i eto liste. Aplikaciju imaš 7 dana besplatno a dalje se plaća 0,99 USD/6 mj ili 1,99 USD/12 mj.
Eto kad to sve napraviš ako želiš pošalji mi u PP Device ID i Device Key i ja ću ti gratis ubaciti listu. Ako mi pak ipak ne želiš dati Device ID i Device Key javi pa ću ti isto poslati listu gratis. Važi li gdje ćeš naći bolju ponudu