- Učlanjen(a)
- 22.02.2011
- Poruka
- 624
Dali neko ima ovaj program i dali moze dami se posalje hvala!
Ako pretpostavljas da ti je program od pomoci, nije ni 10 eur bas neka lova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dali neko ima ovaj program i dali moze dami se posalje hvala!
Poštovani, pratim forum i vidim da ste jedan od većih znalaca ovdje, zato imam jedno pitanje ako može!?Art ima vrlo jednostavnu ali efikasnu zastitu, ne treba vpn za normalno gledanje ali za bilo kakve eksperimente prije toga toplo preporucam.
I da, art se gleda u stbemu, samo nije bas jednostavno, treba podesiti dosta stvari da bi to radilo. Obzirom na gore navedeno, toplo preporucam gledati tu listu u vlc ili na smarttv, nisu svi art macovi na stalkeru, a i kad jesu kako rekoh, treba podesiti dosta stvari inace, blis....., ban!
Inace, kad se to podesi radi k'o beba. Ja jedan mac eksploatiram vec dvije godine (doduse ne ja, moja zenka, hehe).
E sad me zanima, zašto imam probleme s tim našim 'besnakobila'
znači nije do stb emu nego do te kobiletinePa samo ti ime kaze...kobila pobjesni pa ne mozes gledati
znači nije do stb emu nego do te kobiletine
Pisalo se vec nadugo i nasiroko o tome, jednostavno gledas nesto sto ljudi jako eksploatiraju u zadnje vrijeme pa na jednoj mac adresi "visi" podosta ljudi plus gazda liste, malo prometno.Poštovani, pratim forum i vidim da ste jedan od većih znalaca ovdje, zato imam jedno pitanje ako može!?
Imam mac od servera 'besnakobila' i dosta puta mi u stb-u jedan put otvori kanal pa onda neće nikako, uglavnom veliki problem za gledati a bitna mi je radi naših kanala.
S druge strane imam neku mac stranu listu (nažalost bez naših kanala) i ona perfektno otvara uvijek.
E sad me zanima, zašto imam probleme s tim našim 'besnakobila' koja malo otvara a većinom neće, a ta druga lista radi besprijekorno?
Kako to riješiti jer mi trebaju naši kanali.
Unaprijed zahvaljujem svima na pomoći.
Da je dvojica - trojica, bilo bi dobro.Kad ste se uhvatili ovih domaćih pa silujete po dvojica - trojica istovremeno.