- Učlanjen(a)
- 13.03.2018
- Poruka
- 498
Хвала и на овоме и на ПМ, нисам ни очекивао другчије, свака част. Нашао сам плејер, сад се бацам на остатак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
No offense, ali čini mi se da bi bilo najbolje da ti pošaljem svoj hard disk...Dokolku bi se azurirale listi so kanali bi bil perfekten. Da ne barame sekoj den listi.
posalji meni samo parciju od tvog HD ...sasvim dovoljnoNo offense, ali čini mi se da bi bilo najbolje da ti pošaljem svoj hard disk...
Koje je rješenje kad neki stalkeri blokiraju stbemu?Da, vec se mjesecima pise da nedostaje player za win, evo covjek ga napise i sad je problem zasto nema verzija za android. Jbg, nije to bas kliknuti dva puta misem i evo ga. Za android vec postoje barem tri playera koji to isto rade, ne sad da neko mene pogresno razumije da ja sad nekog prozivam ili omalovazvam, ali ako hoces gledati listu na androidu vec postoji rjesenje, ovo se koristi za win i to mu je osnovna namjena.
Kako rece @blabetalo , malo strpljenja jbg, nije da se to ne moze gledati na androidu pa je frka.
Šturo, pitanje, skini mu mu struju i mrežu i izbriši mu profil, ma verujem da si to probao, (a možda se toliko smrzne da neće ni tako) govorim o Android boxu ili NOX-uKoje je rješenje kad neki stalkeri blokiraju stbemu?
Nešto si krivo shvatio,ili sam se ja krivo izrazio.Ne mrzne se moj box,nego neki stalkeri više ne idu u stbemu,dok drugi normalno radeŠturo, pitanje, skini mu mu struju i mrežu i izbriši mu profil, ma verujem da si to probao, (a možda se toliko smrzne da neće ni tako) govorim o Android boxu ili NOX-u
A to, pa ukinuli su podrsku za njih, ide linija token+token,to je razlog ako nije geoblok, probao si VPNNešto si krivo shvatio,ili sam se ja krivo izrazio.Ne mrzne se moj box,nego neki stalkeri više ne idu u stbemu,dok drugi normalno rade