Nije strasnoOtprilike tako, samo sto se tice tih c panela cijela prica zavrsi otprilike ovako, samo "pevanje" zamijeni sa "gledanje":
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije strasnoOtprilike tako, samo sto se tice tih c panela cijela prica zavrsi otprilike ovako, samo "pevanje" zamijeni sa "gledanje":
Mozda bas neko gleda u tom datom momentu kad ti zelis da gledas ?Ljudi, imam problem sa Bitkom na stbemu. Validan MAC pokrenem u onom novom Šahbaz playeru i radi bez problema. Kada isti ubacim u stbemu izbaci MAC BLOCKED. Ima li kakva caka u konfiguraciji stbemu?
Probao sam sve. Neće pa neće. Niti jedan MAC. Probaću ubaciti u Kodi večeras.Mozda bas neko gleda u tom datom momentu kad ti zelis da gledas ?
normalno ovako sa
/c/
a mozes i ovako da probas upisati
/c/index.html
imao sam slicne slucajeve sa /c/ nije islo a sa /c/index.html radilo ...... ali kod bitke kako sam ja upisivao islo je samo sa /c/
Pozdrav
Pajdo prepozna da se spajas sa stbemu, tj. preko emulatora i samo te odje...Ljudi, imam problem sa Bitkom na stbemu. Validan MAC pokrenem u onom novom Šahbaz playeru i radi bez problema. Kada isti ubacim u stbemu izbaci MAC BLOCKED. Ima li kakva caka u konfiguraciji stbemu?
Moze'l malo detaljnije,posto imam potpuno isti problem?Na cemu "custom firmware"? I user-agent u stbemu nema opciju dodavanja...Samo pise default?Hvala.Pajdo prepozna da se spajas sa stbemu, tj. preko emulatora i samo te odje...
Postavi na custom firmware, dodaj user-agent od pravog maga i onda bi trebalo raditi.
Kao model odaberes MAG250 i onda pod firmware odaberes custom firmware, onda firmware settings i tamo polako popunis one rubrike.Moze'l malo detaljnije,posto imam potpuno isti problem?Na cemu "custom firmware"? I user-agent u stbemu nema opciju dodavanja...Samo pise default?Hvala.
Znaci moram prvo naci sve original podatke sa MAG250 ili mogu ostaviti kako je vec napisano samo jos da dodam user-agent kad nadjem?Kao model odaberes MAG250 i onda pod firmware odaberes custom firmware, onda firmware settings i tamo polako popunis one rubrike.