Član
- Učlanjen(a)
- 29.07.2010
- Poruka
- 692
Tanko druže, hvala za nameruMomci, probajte promjeniti DNS servere na 1.1.1.1 i 1.0.0.1 pa vidite onda kako "dise". Ako je isto, jbg nemate srece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tanko druže, hvala za nameruMomci, probajte promjeniti DNS servere na 1.1.1.1 i 1.0.0.1 pa vidite onda kako "dise". Ako je isto, jbg nemate srece.
koji procesor ima?Tanix TX6 4/64 grije ko lud 60°c / 70°c konstanto, ured nov danas kupjen, neka ideja sta da radim? Da otvoram kuciste ili da stavljam neku kuler da ga ladi... hvala
koji procesor ima?
Nije.Stalker Portal Player meni odlično radi , ali vidim da ima virus , pa me interesuje da li je to stvarno virisu . trojanac ili bilo šta ...naročito ova novija verzija 2.0
Nema to veze sa tobom, to ti je nuspojava napretka, more ljudi ima sad te skenere i nalaze iste mac adrese jer, gle cuda, skeniraju iste servere sa slicnim ili istim kombo listama. Jasno da sad na jednom macu "visi" 10-15 ljudi pa i doticne traju u skladu s time.Moze li neko od strucnjaka sa SF da mi objasni zasto me tako brzo banuju sa skoro svih portala KoristimNordVPN ali nema veze koju drzavu izaberem,nakon par sati mrak?Boki mi je poslao nekoliko portala i gomilu "mac" ali izgleda da se necu nagledatiSta radim pogresno?Hvala.
Otprilike tako, samo sto se tice tih c panela cijela prica zavrsi otprilike ovako, samo "pevanje" zamijeni sa "gledanje" :Hvala @kljuki29 !Ima logike to sto kazes.Zbunjivalo me to sto radi pa stane. Znaci,preporuka je,naci server koji ne jase toliko mnogo kauboja