Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Ja ako naplacujem svoje usluge, ne znaci nuzno da sam na ovom forumu s ciljem prodaje... Takodjer ako sam pravna osoba, zasto mislis da zbog toga treba da mi se uplacuje direktno na ziro racun?
Kao prvo i osnovno ti nisi pravna osoba jer se nelegalno bavis sa time.Naravno da ti se moze uplatiti na ziro racun to niko ne spori.Samo neznam dali ti pratis kako su zavrsila ova dvojica slicnih k tebi iz HR i jedan iz Francuske.
A nebi se bas cudio da i ti nisi na spisku za ostrel jer se previse javno reklamiras.Jer to se t com ne dopada.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Svako snosi poslijedice za svoje postupke po bilo kojoj osnovi.

Zamarati se ko sta i kako radi nama svima nepotrebmo

Pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Nema tebe luc ni ovdje mislim ovaj Model Samsung Smart tv

Pogledajte prilog 89622

Sad sam probao Smart hub nema tvoje apk pa sam isao Playstore da skinem tvoju apk nece??

Za koje Smart tv si ti napravio tvoju aplikaciju?? Koji su to modeli Smart tv-a??

Taj Model od mene gore na slici je 2014 godina kupljen polovinom 2015g i na njemu imam Fork Player gledam liste preko USB-a

Pozdrav
Kako je napisano, aplikacija je radjena za: ANDROID smart tv. Ako nije android, naravno da nema u popisu...

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Gledaj ga preko kompa kroz browser. Možeš izvući linkove pa vidjeti da li ih forkplayer podržava .

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Nema tebe luc ni ovdje mislim ovaj Model Samsung Smart tv

Pogledajte prilog 89622

Sad sam probao Smart hub nema tvoje apk pa sam isao Playstore da skinem tvoju apk nece??

Za koje Smart tv si ti napravio tvoju aplikaciju?? Koji su to modeli Smart tv-a??

Taj Model od mene gore na slici je 2014 godina kupljen polovinom 2015g i na njemu imam Fork Player gledam liste preko USB-a

Pozdrav
tesko ce to da ide jer nisu isti apk za mobilni i tv, na Smart hub-u mora da se plati da bi dodali kao i da polozi pravo na strimove a na usb tesko ce da ide jer ima hash a kad placas nebi trebao niko da se zeze sa svakodnevnim vadjenjem strimova a kao sto ti parabolicxtc kaze moze na android box/tv

Natrag