Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bas ce ovde da ti kazu za propustMozda sam zbog toga da vidim imam li neki propust u sistemu, mozda cujem neku pametnu, pa dodam u svoj sistem i slicno...
Moraju, jedna kuća/stan jedna pretplata. Osim ako nitko ne živi.Nije to još ništa kad uđete u Europu i njima ćete plaćati pretplatu za članstvo kao članarinu.Moze li mi neko reci, da li u Srbiji svi drzavljani moraju placati TV pretplatu, ili ne moraju, ako su korisnici nekog drugog provajdera ?!
Ja mislim da moraju placati svi koji posjeduju tv ili radio kao i u HR,jer to je doneseno zakonom i nema vezeMoze li mi neko reci, da li u Srbiji svi drzavljani moraju placati TV pretplatu, ili ne moraju, ako su korisnici nekog drugog provajdera ?!
Ja se toga ne sjecam. Ako ti nije sta, prosvijetli me...I zadnji bug je ovdje našao zato i dolazi tu. Neki su ga prodali za acc, sjećam se još ko da je danas bilo.
Vazi, javi. U slucaju da se zelis pretplatiti, a imas smarttv koji nije android, u tom slucaju instaliras siptv ili ss-iptv i rucno ubacim kanale. Takodjer kao korisnik imas pravo da istovremeno gledas na do tri uredjaja ako su spojeni na isti internet.