Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
E de da te pitam jel to legalno?
Jer ako ja plaćam Hrt pretplatu, a ti plaćaš njima onda smatram da sam zakinut.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Jbg isto kao da odes u konzum i pitas, jeli ovo june hranjeno iskljucivo travom i jesu li spricane ove jabuke....

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Piše na artiklu, ne moram da pitam samo pročitam. Nedavno je na limunu pisalo da nije za jelo pa tko nije čitao mogao je završiti na zaraznom odjelu.Ili da upitam ove sa Hrt da mi se izjasne kako oni mogu prodavati ono što mi plaćamo.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Ja mislim da hrt pretplatu mora placati svaki HR drzavljanin, bez obrzira da li placa pretplatu i nekom drugom provajderu koji u ponudi ima iste te kanale... Ali mislim da je suvisno komentarisati o legalnim stvarima na ovom forumu...

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Ne, samo sam mislio ako si pravna osoba da ti uplatim na žiro račun:D. Ja sam mislio da je cilj warez foruma dijeljenje sadržaja, a ne prodaja. Zato ako imaš koji slot viška podjeli ljudima da gledaju jer ako rokneš moglo bi ti biti žao što nisi:D

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Ja ako naplacujem svoje usluge, ne znaci nuzno da sam na ovom forumu s ciljem prodaje... Takodjer ako sam pravna osoba, zasto mislis da zbog toga treba da mi se uplacuje direktno na ziro racun?

Natrag