- Učlanjen(a)
- 05.05.2010
- Poruka
- 1.533
Javi se na pp.Pozdrav ljudi, da li bi neko želio da podijeli neku domaću listu gdje imaju sport klubovi, ne tražim puno )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Javi se na pp.Pozdrav ljudi, da li bi neko želio da podijeli neku domaću listu gdje imaju sport klubovi, ne tražim puno )
silistra je bugarski unistrim bio.....postoji jos uvek ....Prije mozda 2 god je postajala jedna uni-lista, mislim da je se zvala Silistra (ili nesta tako slicno), mislim da je bila bugarska ili spanska ali na njoj je bilo razliciti evropski kanala. Da li zna ko ako ta lista jos postoji? Ako je ko ima i ne potrebljava je, zamolio bi da mi posalje.
Hvala
Lista postoji i radi. Za nju treba da imas vlastiti kljuc.Prije mozda 2 god je postajala jedna uni-lista, mislim da je se zvala Silistra (ili nesta tako slicno), mislim da je bila bugarska ili spanska ali na njoj je bilo razliciti evropski kanala. Da li zna ko ako ta lista jos postoji? Ako je ko ima i ne potrebljava je, zamolio bi da mi posalje.
Hvala
Ma hvala svima ljudi na cimanju, TV je krs, iz zezancije sam probao to, video taj prikljucak i kupio za marku, pa rekoh da pokusam.
silistra je bugarski unistrim bio.....postoji jos uvek ....
ovo joj je ip rang....
46.253.9.0-46.253.9.255
62.73.119.0-62.73.119.255
87.121.34.0-87.121.34.255
195.250.60.0-195.250.60.255
zadnji put je bila na portu 8833.....mislim da su sada promenili port a imalo je i par servera sa ogranicenim brojem klijenata....
nazalost nemam je .....