Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
S Video treba da imas na svom Tv-u iza je jedan mali salter/capica koja se ljevo ili desno vodoravno pomjeri na S Video... ako je stariji Tv a nema iza S Video sumnjam da ce moc?? Jedino ako je Laptop ili Komp noviji onda preko kabla kao na slikama u mom zadnjem postuNema taj SVideo na mojoj grafickoj, ima VGA i DVI, pokusavam da spojim, ali TV ne reaguje. Jel treba da bude slika na TV na onom AV kanalu?
Burman, lako cemo za kabl, ima da se kupi, ako ovo uspem srediti.
A i nisu mi standardne boje na ovom prikljucku jer umesto zute, bele i crvene kod mene su zelena, crvena i crna. Zuta je inace za video a ostale dve su za zvuk. Pa kontam da je valjda kod mene ovde izmedju zelene i crne. Pa valja i to ubosti..
Ma jok, ko ga jebe, obican CRT, kutijas. Ima scart i ovaj djavo sa 3 ona pina. Rekoh da pokusam nista me ne kosta, bar kad je utakmica neka ako moze da se odgleda i to je to.
Ako na grafickoj imas TV out mozes da spojis comp sa TV-om !Nema taj SVideo na mojoj grafickoj, ima VGA i DVI, pokusavam da spojim, ali TV ne reaguje. Jel treba da bude slika na TV na onom AV kanalu?
A i nisu mi standardne boje na ovom prikljucku jer umesto zute, bele i crvene kod mene su zelena, crvena i crna. Zuta je inace za video a ostale dve su za zvuk. Pa kontam da je valjda kod mene ovde izmedju zelene i crne. Pa valja i to ubosti..
Nema varijante da ces uspeti. Taj TV i i taj komp su dva sveta. klagia je u pravu. Batali ti toNema taj SVideo na mojoj grafickoj, ima VGA i DVI, pokusavam da spojim, ali TV ne reaguje. Jel treba da bude slika na TV na onom AV kanalu?
Nema varijante da ces uspeti. Taj TV i i taj komp su dva sveta. klagia je u pravu. Batali ti to