Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
:info:

Dodato je na nasoj logo stranici jos 58 novih loga....Izradio ih je davno Poverenje na moju inicijativu, ali su bili svrstani u poseban folder po imenu Tring-No Mans Land ) (Nicija zemlja) ...:beee:kako je vec Poverenje nazvao folder,verovatno znate i zasto...Bez zastave su naravno pa eto ko koristi nasa loga moze koristiti i ceo Tring paket i DigitAlb i jos dosta toga...

Koreanac je na moj nagovor odradio i epg za pojedine kanale iz tog paketa.....:mig:

u8IR0Ri.png

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Odlicno Boki, hvala obojici.

Elem, jel neko koristio nekad ovo:

DVI-I-to-3-RCA.jpg

Radi li ovo uopste na TV-u, ne ocekujem Bog zna sta, ali treba li ocekivati bilo sta? :D

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Ubacis u graficku ovaj DVI a ove cincile u TV...

Ma ne mora nista posebno da bude, nadjoh danas na buvljaku za marku (pola eura) a novo pa nek stoji, ko zna, mozd ai isprobam samo mi sad kabl preratak
Mozda sada ima takvih duzih kablova i da se kupi, mada sam ja koristio rucno pravljene u svoje vreme !

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Nema taj SVideo na mojoj grafickoj, ima VGA i DVI, pokusavam da spojim, ali TV ne reaguje. Jel treba da bude slika na TV na onom AV kanalu?

Burman, lako cemo za kabl, ima da se kupi, ako ovo uspem srediti.

A i nisu mi standardne boje na ovom prikljucku jer umesto zute, bele i crvene kod mene su zelena, crvena i crna. Zuta je inace za video a ostale dve su za zvuk. Pa kontam da je valjda kod mene ovde izmedju zelene i crne. Pa valja i to ubosti..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Neznam kakav ti je tv ali mislim da ti treba konvertni kabel koji digitalni signal pretvara S video,ako tv nema pc ulaz.

Natrag