- Učlanjen(a)
- 21.11.2009
- Poruka
- 28.481
Izgleda da nisam jedini koji ne spava ). A taman sam krenuo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izgleda da nisam jedini koji ne spava ). A taman sam krenuo
Evo odgovora, ako imaju istog provajdera, recimo kopernikus, onda je odgovor da cale na tv-u ima T2 tjuner, dok sestra nema, a mozda i sestra ima, e onda treba da se uradi pretraga digitalnih kanala, ako nema onda joj treba posebni T2 tjuner.
vozdra svima koliko vas ima vidim da ovde ovde ima mozgova ali odgovora ne nadjoh ili je pogresna tema. Ja se licno drzim tema oko wirelessa i kompjutera ali sada imam problem sa TV-om i DIGITALNIM KANALIMA.
Ovako: Sestra mi ima analognu kablovsku TV kao i moj Otac takodje. Sestra deli kabal sa komsijom kojem nije potreban Net a ni novac vec samo dnevnik,slagalica i tpa to a ima preko 60 kanala. Sestra u stanu kraj komsije (stan do stana su) ima dva LED TV-a a Cale na drugom kraju grada jedan i to neki LCD bezveze ili izgleda da nije tako bezveze , sta znam . Ali Calac matori ima Digitalnu Sliku a ja se ubih da namestim mojoj Sekici i jok bre....NECE DA MOZE SOJICU ,,,,, nema sta nisam pokusao i neda DTV to jes ,,devize"!
Neko me rasvetli pa rece da je to sto moj Bratanac u drugoj kuci poseduje modem za kablovski NET i od Caletovog TV razvodnika koji je na tavanici razvukao RG6 kabal preko 20m do modema u njegovoj PC sobi i cepa igrice ...Dobro to, ali je bitno zbog poente mog pitanja.
Mogu da razumem da sve prvo udje u modem pa onda ka televizorima, tipa ova kombinacija:
...... ali ono cudo ima samo coax ulaz i lan izlaz.......NISTA NE RAZUMEM!
Danas svako gleda da ustedi pa hajde da pokusam i ja da pomognem na drugi nacin Sestri ali ovo vredja moju inteligenciju......jedino od toga sto placam jer cesto sam na terenu je 5gb interneta na modemu za poneti a kada sam u stanu koristim 5ghz opremu wireless jer se neko vreme time bavim i net imam da vas podavim salim se, naravno.
mozda je ovaj uredjaj resenje ali kako se zove cudo ?
Ja njoj Net , komsija kabal - komsija DTV ona Takodje i svi zadovoljni ! Gde naci uredjaj ?
ili pak mozda se moze napraviti neka kucna radinost tipa neki lem sa osmopinskog lan na koaksijalni kabl ?
Postovani forumasi Detaljno sam objasnio sve jer i sam od drugih mrzim nepotpuna pitanja koja ofrlje u minut ispisu pa nzm da pomognem i onda klestima kao zubar radim..... molim za isto tako pojasnjenje i nadam se i resenje jer sam i sam drugima pomagao na forumu detaljno.
Hvala, sad pocinjem da kontam........ Komsija ne zeli da uvodi net jer mu nije potreban, to je matorac koji je jedva i kabal kroz zid pustio. A jeste, k.op.ern.ik.u.s je u pitanju, a ja imam Wireless internet da ne kazem koji jer ispace kao reklama a to je cini mi se zabranjeno. Znaci druze Браціслаў , od njenog DTV-a nista a ovaj uredjaj na slici se naziva T2 Tjuner ? Ukoliko nisam naporan, moze li neki linkic u PP iz neke veleprodaje pa da pokusam ako je cena pristupacna, a ako ne uspem imam ga i kome prodati. Hvala БраціслаўEvo odgovora, ako imaju istog provajdera, recimo kopernikus, onda je odgovor da cale na tv-u ima T2 tjuner, dok sestra nema, a mozda i sestra ima, e onda treba da se uradi pretraga digitalnih kanala, ako nema onda joj treba posebni T2 tjuner.
Evo odgovora, ako imaju istog provajdera, recimo kopernikus, onda je odgovor da cale na tv-u ima T2 tjuner, dok sestra nema, a mozda i sestra ima, e onda treba da se uradi pretraga digitalnih kanala, ako nema onda joj treba posebni T2 tjuner.
Da meni trebaju C More kanali. Prije na toj listi je super radilo ali su sad izgleda promijenili je da treba user i pass.evo je ovde silistra.......
na 195.250.60.44
trazi user i pas.......zasticeno je....
imam bugarsku astru da ti dam ali predpostavljam da tebi treba silistra zbog c more paketa i ostalih svedjana i danaca ali u toj astri njih nema....