- Učlanjen(a)
- 14.11.2011
- Poruka
- 451
bas tako pozzProblem je sto ne dobije onaj kome treba, vec drugi zloupotrebe neciju dobrotu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bas tako pozzProblem je sto ne dobije onaj kome treba, vec drugi zloupotrebe neciju dobrotu.
Sad malo listao album pa se pitam onako sam sebe ko zna po koliko godina imaju ovi decaci sto svaki dan lepe slike
neverujem da imaju vise od 17 godina
Koji li je srecnik taj peti,bas me zanima,onako usput???Nema veze poslano i tebi nije Sota cicija i usput ovima sto su se javili i jos jednom clanu znaci 5 ukupno ni jedna lista nije ista... za danas dosta
Pozdrav
Nema veze poslano i tebi nije Sota cicija i usput ovima sto su se javili i jos jednom clanu znaci 5 ukupno ni jedna lista nije ista... za danas dosta
Pozdrav
Znaci,corak....Do mene nije stigla
Onako usput ako ON zeli da se oglasi moze... ili da ga ja pitam ?? sta mislis ko bi mogao biti ?? ni sanjati ne mozes ko je ..... a pred tobom stoji njegovo Ime svaki Dan ga gledas mislim njegovo Ime ..............Koji li je srecnik taj peti,bas me zanima,onako usput???
Iskreno,bas me briga,pricam u svoje ime...Onako usput ako ON zeli da se oglasi moze... ili da ga ja pitam ?? sta mislis ko bi mogao biti ?? ni sanjati ne mozes ko je ..... a pred tobom stoji njegovo Ime svaki Dan ga gledas mislim njegovo Ime ..............
Pozdrav
mogu se instalirati , orion takođemoze li u android tv box-u da se instaliraju appovi sa google play-a, konkretno primer orion tv
http://serbianforum.org/threads/android-radio-i-tv-aplikacije.499612/page-18#post-1749085moze li u android tv box-u da se instaliraju appovi sa google play-a, konkretno primer orion tv