Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Na mobilnom net-u sam ali evo da probam da ti pomognem.Jel ovo za daljinski?Posto kod mene i dalje nece.
http://kodi.wiki/view/Keyboard_controls
O,da li me to oci varaju???Evo ... sta sam ono htio da kazem??? E da eto umjesto da stavim liste javno ....
Govori Veliki Brat
Prva 3-jica koji se jave dobijaju domacu listu iz moje arhive liste nisu javno postane.
Najbolje da se javite ovdje u temi da se zna 1,2 3-ci koji su pitali da se zna jer na Inbox moguce da vas se vise javi ... ovako ce svako znat 3 clana su se javila i nema potrebe dalje pisati ili pitati
Sa zadovoljstvom dajem liste i svaki od vas dobija drugi User i Pass NE jedna lista na vas troje.
Pozdrav
Sto ??? kao da je prvi put kod mene ..... ima jedna vrlo bitna stvar do sad sam podijelio brdo lista ne pisuci ovdje kako i kome eto toliko....O,da li me to oci varaju???
Nema veze poslano i tebi nije Sota cicija i usput ovima sto su se javili i jos jednom clanu znaci 5 ukupno ni jedna lista nije ista... za danas dostaSota, jel dobro vidim prosla troica , a i ja bih, ili u sledecoj rundi, kad tad
Pozdrav za Tebe
Za druge neznam,pisem u svoje ime...Sto ??? kao da je prvi put kod mene ..... ima jedna vrlo bitna stvar do sad sam podijelio brdo lista ne pisuci ovdje kako i kome eto toliko....
Pozdrav
Hmmm pa sta znam da si se javio prije ova 3 clana poslao bi i tebi ... a prije njih se javio isto neko spontano tako da..... ali... mislim da tebi nije bas muka za listu ako pogledam Dnevna Doza temu ... ili se mozda varam ???Za druge neznam,pisem u svoje ime...
Moje sanduce je i dalje prazno...Hmmm pa sta znam da si se javio prije ova 3 clana poslao bi i tebi ... a prije njih se javio isto neko spontano tako da..... ali... mislim da tebi nije bas muka za listu ako pogledam Dnevna Doza temu ... ili se mozda varam ???
Pozdrav