Član
- Učlanjen(a)
- 17.10.2009
- Poruka
- 341
kako ovo svi imaju orion tv ?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kako ovo svi imaju orion tv ?????
imas li jedan nalog za mene bog ti zdravlja daoPreko Telefona mogu da gledam OrionTV,ali zasto Preko PC+BlueStacks ne,samo crni ekran bez slike
I ja gledam bez naloga,instaliraj app klikni na demo i gledajimas li jedan nalog za mene bog ti zdravlja dao
ja sam probao ali nece da mi preuzme program nego odmah izbaci errorda da bas na tu, kod mene preko nje ide bez problema, ali moras biti u "rezimu programera" i da imas dodato tj ubaceno i ovo "App Runtime for Chrome (Beta)"...inace app i radi samo u "rezimu programera"
Oni ne mogu da znaju odakle si ti po emailu, to automatski ide reply svima, bilo da si Nemačka, Koreja ili nešto drugo. A nemaju pravo, tj imaju pravo ali bi dobili kazne ako bi oslobodili lokaciju.Pogledajte prilog 83016
Pogledajte prilog 83014 Pogledajte prilog 83015
E ovako sad sto se tice HRTi aplikacije.
Dobio sam Email od njih pricam o nedavnom slanju kad sam se putem njihove aplikacije registrovao.
Napisali su mi ovako
Vaš korisnički račun uspješno je kreiran.HRTi je besplatna usluga koja omogućava pristup HRT-ovim sadržajima na različitim platformama poput Vaših pametnih telefona i tableta (iOS, Android, Windows), osobnih računala (Windows, Mac OS) te Smart TV-a.
Korisničko ime: xxxx
Subscriber ID: xxxx
Lozinka:xxxx
PIN roditeljske zaštite: xxxx
Preuzmite HRTi mobilnu aplikaciju putem službenih iTunes i Google Play distribucijskih kanala ili nas pratite putem osobnih računala na
www.hrti.hrt.hr
Zahvaljujemo,
HRTi
Druga bitnija stvar ne pustaju za Germany a jos uz to kad sam pustio kanal HRT 1 ne moze da se napravi Screenshot na telefonu
Oni kao da imaju D3go .. uz to pise ovako
Zbog zastite autorskih prava sadrzaj je nedostupan na vasem podrucju a na email pisu skinite aplikaciju pa oni nisu bas svoji umjesto da u startu ljudima objasne sta i kako oni te prave budalom i tek kad sve napravis shvatis da ne mozes da gledas ...
Fazon im je malo jaci
Eto o tom sam danas pricao
Pozdrav