MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.863
Radi se o tom kako sam napisao ... na samoj aplikaciji sam uneo podatke NE preko sajta ili bilo kakvog obrasca itd.. znaci oni su dobili moje podatke putem registriranja preko njihove aplikacije u koju se unosi Ime Prezime, Ulica i Br, Grad, postanski Broj i Drzava takodjer i telefonski Broj i od vaznosti polja koja su sa strane oznacena crvenom tackicom su pod obavezno a to su gore navedeni podatci ... znaci dobili su sve moje podatke u kojima piseOni ne mogu da znaju odakle si ti po emailu, to automatski ide reply svima, bilo da si Nemačka, Koreja ili nešto drugo. A nemaju pravo, tj imaju pravo ali bi dobili kazne ako bi oslobodili lokaciju.
Screen shot kod mene radi, baš zbog tebe sam probao, nema problema ni sa in ni sa out sc.
I dao bih komentar po meni je ovo super aplikacija, koristio sam jedno vreme bbc i mogu reći da ovakve aplikacije su potrebne tržištu i valjda će i rts nešto slično izbaciti
Drzava Njemacka ... aplikacije tog tipa ili slicne npr. Iz Bosne preko Store / Play Store ili ju ne mozes ni skinuti ili kad ju skines i zelis instalirat dobijes u startu pismeno da za moju drzavu ta aplikacija ne radi iz vec kojih navedenih razloga doticnih itd... znaci nema sanse da ju instaliras itd... a taj HRTi i njihova aplikacija nije odradjeno kako valja jer... mnogi ce iz istih razloga imati problem kao i ja al shvatit ce tek na kraju.
Sto se tice Screena i ja sam napravio par preko telefona kako se i vidi na slkama izgleda da si propustio nesta??? A napisao sam kad pustim npr.program HRT 1 kanal nece da mi pusti iz autorskih prava bla, bla, bla i na osnovu toga nisam mogao Sreen da napravim i stavim sliku na forum
E da umalo da zaboravim napisao si ovo
Oni ne mogu da znaju odakle si ti po emailu, to automatski ide reply svima,
--------------------------------------------
A znaju odakle sam kad pokrenem HRT 1 pa mi ne dozvoljavaju da gledam bas iz razloga sto sam iz njemacke Nikakva to kuca nije .... eto uzmimo primjer Orion aplikaciju radi mi kao mina pa i SBB D3GO I svasta nesta onih provajdera koji imaju Ime itd...
Ako je ta aplikacija iz HR preporucujem svima da je NE instaliraju jer nece moc gledat kako izgleda namjenjena je samo za podrucje Hrvatske
Pozdrav
Poslednja izmena: