- Učlanjen(a)
- 06.05.2010
- Poruka
- 1.828
Razocarao me je sa kvalitetom sport klubova i euro sporta , bio je prije bolji kvalitetTVViet i luc nas malo ,malo iznenadi.....
Dodali su MTV Dance ,MTV Hits a ranije vec i Arenu 5 HR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Razocarao me je sa kvalitetom sport klubova i euro sporta , bio je prije bolji kvalitetTVViet i luc nas malo ,malo iznenadi.....
Dodali su MTV Dance ,MTV Hits a ranije vec i Arenu 5 HR
hihihi ma ima 1 i 2........Mene vala nije iznenadio, nema nijednog RTS-a.
I ja sam se razocarao, nestalo mi piva u frizideru. Ima li ko na zajam da posalje jednu flasu na PP, ne sirim dalje, iskljucivo za licnu uoptrebu.Razocarao me je sa kvalitetom sport klubova i euro sporta , bio je prije bolji kvalitet
I ja sam se razocarao, nestalo mi piva u frizideru. Ima li ko na zajam da posalje jednu flasu na PP, ne sirim dalje, iskljucivo za licnu uoptrebu.
A dobro nije tako sve crno......mada moze i bolje ......nije lose sve u svemu.....Razocarao me je sa kvalitetom sport klubova i euro sporta , bio je prije bolji kvalitet
Izgleda koristi previse lukaA dobro nije tako sve crno......mada moze i bolje ......nije lose sve u svemu.....
mada nemoz se uporedi sa slikom odakle svi oni restrimuju.....
Izgleda koristi previse luka
Kad vec trazis, evo je cenzurisana bungaPoceo si i ovde da pravis kajganu..... jos samo fali bunga bunga......