Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve sto vise kanala ubacuje imat cete slabiji kvalitet ,ne tako slabiji al imat ce barem ja tako mislim
Jel vi to opet o TVViet skripti ?
Ta skripta ko starke patike - 1 original, a kopija koliko hocete !
nije sve ni u tom vietu , ima nesto i u drugim skriptamaMislim sve pohvale treba dati losmiju to bez daljnog ..
bitno je da skripta radi .. dal bila kopija ili je slicno odradjena.. to je sasvim nevazno .. nije sve ni u skripti i skripta sama bez user .. nije skripta
Kako radiMislim sve pohvale treba dati losmiju to bez daljnog ..
bitno je da skripta radi .. dal bila kopija ili je slicno odradjena.. to je sasvim nevazno .. nije sve ni u skripti i skripta sama bez user .. nije skripta
upoznat sam sa time malo vise....originalna je losmijeva V1 koja je prva i izasla i stiglo se do V9 kako se usavrsavala a luc muvao po serveru (snimao sam V8 pre neki dan ,mora se ici malo ispredi kada se izbaci nova onda se prezentuje stara.... ).....ostale su kopije i kopiranje losmijeve ,naravno ima ih i dobrih tu, a kada kazem dobrih mislim na verziju jos jednog kolege sa naseg foruma ,on ce se vec pronaci......