Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
svi pametni stavljaju server van evrope ,po banana drzavama malezija ,burundi itd ,a ne francuska ,njemacka ,austria ,mislim ono stvarno pocetnicki ,najvaznije je kad zaspes da nekontas ,ono uhh ,

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Vi ste ovdje u zadnjih nekoliko postova napisali dosta gluposti. Prvo ja imam optiku, sto cu uslikati i slika dijela moje opreme ce biti zadnji post koji cu ovdje objaviti, a da je vezan za moj sistem. Takodjer, CDN stvari stavljati u neke banana drzave je van pameti sa tehnicke strane. Takodjer moji transcoderi su prica za sebe. Kompletna mreza je prica za sebe. Dakle, necu vise da se "reklamiram" ovdje jer mi to nije bila ni namjera. Dakle, necu vise da pisem o svom sistemu, cak i kad vidim neke neistine jer sam uvijek i pisao komentare na necije postove. Samo cu okaciti koju sliku kad stignem da vidite da se ne radi o nekom amaterizmu ili slicno.

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
o cemu pricas nemas pojma kakvih tehnickih mogucnosti ,i tehnicke strane ,ako nisi znao u maleziji ima citava industrija u oblasti informatike ,i mreza ,jaca nego u mnogim zemljama ,i ti si cisti ,restrimer ,jedan od losijih ,cim ti se nakaci vise od90 usera na jedan strim neda stekas nego se gubis,server moze biti , u tunguziji ako ima jak internet a ti da zivis,u ostrovcu i radis sto radis ,to se zove ,privatnost koje ti nemas ,najveca greska sto si napravio,i ovo nije viet tv forum nego forum linkova i url strimoiva .ali eto dobro dodjes za zezanje imamo ,se scim igrati ,naravno ovo je moje misljenje ,nista licno ,mozda si ti dobar bravar ,elekrticar ,ili doktor nije vazno ,ali dug je put pred tobom

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
o cemu pricas nemas pojma kakvih tehnickih mogucnosti ,i tehnicke strane ,ako nisi znao u maleziji ima citava industrija u oblasti informatike ,i mreza ,jaca nego u mnogim zemljama ,i ti si cisti ,restrimer ,jedan od losijih ,cim ti se nakaci vise od90 usera na jedan strim neda stekas nego se gubis,server moze biti , u tunguziji ako ima jak internet a ti da zivis,u ostrovcu i radis sto radis ,to se zove ,privatnost koje ti nemas ,najveca greska sto si napravio,i ovo nije viet tv forum nego forum linkova i url strimoiva .ali eto dobro dodjes za zezanje imamo ,se scim igrati ,naravno ovo je moje misljenje ,nista licno ,mozda si ti dobar bravar ,elekrticar ,ili doktor nije vazno ,ali dug je put pred tobom
To,majstore!

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
4W0H68v.png

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273

Nazalost ne poznajes dovoljno ovu materiju, pa nema veze. Takodjer ne znas kako je moja mreza uspostavljena, pa nemas pojma koliko mi se moze nakaciti ljudi. Ali naravno, kao sto sam rekao necu vise da komentarisem svoj sistem, tako da bih te mogao demantovati da hocu.

Natrag