- Učlanjen(a)
- 18.11.2013
- Poruka
- 296
Cestitam komsijeNA CELOM SVETU MI JE SVE!!!!!!!!!! NE MOGU ZIVETI BEZ NJE!!! ZVEZDA!!! NANANANANANANA...
Pao je Pao
malo kasnije ostavljam jedan xfinity nalog,ovo mora da se proslavi!
Sportski pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Cestitam komsijeNA CELOM SVETU MI JE SVE!!!!!!!!!! NE MOGU ZIVETI BEZ NJE!!! ZVEZDA!!! NANANANANANANA...
Pao je Pao
malo kasnije ostavljam jedan xfinity nalog,ovo mora da se proslavi!
Cestitam komsije
Sportski pozdrav
Nije tema, ali nam nece zameriti..valjdaZiv bio,cujemo se posle derbija...neka bolji pobedi (nadam se zvezda) .
NIje tema, ali nem nece zameriti..valjda
Pobedice onaj ko vise zeli pobedu.. jaci ste, dobro igrate, imate najboljeg igraca evrolige.. ali mi imamo nesto drugo, nesto sto niko nema u evropi, pa videcemo.. Bice to uzbudljiva nedelja
D, razumijem i nemam nista protiv. Hvala na bilo kakvoj sugestiji, ali ne prihvatam optuzivanje za nesto bez nekih pravih cinjenica. Nagadjanje ne prihvatam - naravno. Hocu jos jednom da napomenem da nitko ne moze tvrditi da sistem prekida i ne valja slika kada sistem ne koristi ispravno. m3u listama, bilo da je to xbmc ili vlc, korisnik kada dodje na kanal, na tom je serveru koji je u linku, tako da ako ima 500 korisnika, svi su na istom serveru. Medjutim tko gleda preko nase stranice ili aplikacije, 500 korisnika se dijeli na 6 servera, tako da nema prekida.
PS. Po kojim komentarima si vidio da smo losi do bola? Mozda sto imamo preko 6000 likeova ili posto se vec razmeces po tome koliko imamo aktivnih korisnika?
500 korisnika se dijeli