Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
U cemu je stvar ovde? Mozda nisam skontao dobro, objavio sam onu listu pre nego sto ste vi poceli pricati o tome, mozda sam pogresno shvatio, kao da je meni nesto upuceno jer sam to objavio tu listu. A uzgred ta lista radi na svim tim imenima, ista je lista i samo je maskiran IP. Kad jedna stane stale su sve pa makar to bila i:

***Hidden content cannot be quoted.***

sve je isti djavo, kad stane jedna stace i druga. A objavio sam jer je lik objavio samo Albanske kanale, ako vec lista treba da se ugasi nek ljudi do tad gledaju sta se moze gledati. Ja prvi ne bih gasio domace liste ali on danima kaci liste koje su sa ovog servera sto mozete i primetiti.

Ako sam sta pogresno razumeo, izvinjavam se ali sam i imao neki osecaj da ce nekome da smeta i hteo sam odmah da napisem sto je kacim ali ajde, nema veze.

Ma sta se ljutis :) niko nije tebe spomenuo, ocito nekome smeta bas ta lista. Jaka je konkurencija uhvatila ih wrestlingmanija.

Učlanjen(a)
20.03.2014
Poruka
1.446
Jesam, i gde je zapelo, sta tebi smeta pa prozivas i pominjes neke majmune i majke? Ip sam sad napisao, sto znaci da je tebi smetalo nesto pre. A jos izgleda ne shvatas kad lista stane sa ***Hidden content cannot be quoted.*** da ce da stane i sa ***Hidden content cannot be quoted.***. Znaci, lik je ovo objavio:

http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-6540#post-1585350

a ja

http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-6540#post-1585355

I ta lista je ISTA. Ja sam objavio domace kanalesa sa drugom "maskom" ali je server isti, uzgred, nisam sve jer ih nikad nisam ni sacuvao. Ali nije ni bitno.[/HIDE-POSTS]

Kada u browser-u odeš na
Kod:
http://176.31.233.230:81/
i uneseš user i pass dobiješ onog monkey-a.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
@darkon Ne ljutim se samo volim da sam nacisto posto sam je ja objavio pod ovom manddarina maskom, a u sustini to je sve ista lista koja ce stati svakako jer ju je Steff vec objavio. Dok ne stane bar neka se gleda sta moze do tad jer je prezaljena. Par dana se liste sa tih servera kace, samo se menjaju imena, milica, zorica, radica...bla bla. Nista ja nisam uradio jer je okaceno vec, ja sam samo okacio domace kanale.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Moze li mi neko reci, koji skener ce mi pronaci adresu T-2 i pokazati je, koja sigurno i provereno radi ?
Nekoliko skenera koje sam probao je ne pronalaze ! ;)

T2 skener by losmij......puko mi hard i ostao sam bez njega a napravio mi bio decko i njega i unistrim.....:assassin:

e da.......napravio mi i jedan po principu onog ruskog koji izbacuje njihove statuse ko lud,samo sto je losmijev bio bar za trecinu brzi od rusa,testirali ja i on .....sada se polako prisecam sta imo na tom hardu....moracu da iskopam sa posrnulog harda sve to nezvao se boki71...:beee:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
T2 skener by losmij......puko mi hard i ostao sam bez njega a napravio mi bio decko i njega i unistrim.....:assassin:

Hehe, Bokiju crk'o hard..pa da, to je to....osetio sam ja smanjenje broja kvalitetnih listi u opticaju....Boki kao što Narodna Banka Srbije kontroliše količinu novca u opticaju...tako i on...kontroliše količinu dobrih listi u opticaju.....ajde, daće Bog da napraviš te kopije.:gl_wacko:

Član
Učlanjen(a)
18.10.2010
Poruka
239
stvarno je steta lista je bila prejaka,nisam jos toliko usao u meteriju da razumijem kako dodze do toga da lista "crkne" ali i cudim se onim ljudima koji kopiraju tu listu i stavljaju je na razne stranice tako da se to u brzini svijetlosti prosiri,nezelim sa ovim nikoga napadati da unaprijed kazem zivjeli :)

Natrag