Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
Evo, zahvaljuju ti se, i pozdravljaju te svi ovdasnji Kinezi (rekli mi da ti se zahvalim u njihovo ime) !ssvima koji slave kinesku novu godinu,sretna nova godina
(恭禧發財)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo, zahvaljuju ti se, i pozdravljaju te svi ovdasnji Kinezi (rekli mi da ti se zahvalim u njihovo ime) !ssvima koji slave kinesku novu godinu,sretna nova godina
(恭禧發財)
Kako da ga peglam, ja se ubih skenirajuci T2, trazio na portu 80 pa svaku poejdinacno od 0-65000?Tu ti ne pomaze kombinovanje ... IP ti je bitnija zato sken u ruke i peglaj
Pozdrav
Peglu u ruke i udriKako da ga peglam, ja se ubih skenirajuci T2, trazio na portu 80 pa svaku poejdinacno od 0-65000?
Da se tako dolazi do kanala, pegla u ruke, imao bih vise kanala nego ti, Sota i boki zajednoPeglu u ruke i udri
daj mail na pm da ti posaljem nesto jos bolje od t2 i to dve listeDa se tako dolazi do kanala, pegla u ruke, imao bih vise kanala nego ti, Sota i boki zajedno
Mogu ti dati kbc listu sa proxy tamo imas i te pink kanale.Znas kako se stavlja proxy u vlcVeć duže vrijeme pokušavam doći do Pink Erotik kanala ali bezuspješno. Pa ako neko ima nek mi se javi na pm, spreman sam i da platim neku razumnu cijenu.
Mogu ti dati kbc listu sa proxy tamo imas i te pink kanale.Znas kako se stavlja proxy u vlc
Moze nemas otvoren PMdsuki,ako moze samo proxy imam listu