Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
T2 skener by losmij......puko mi hard i ostao sam bez njega a napravio mi bio decko i njega i unistrim.....
e da.......napravio mi i jedan po principu onog ruskog koji izbacuje njihove statuse ko lud,samo sto je losmijev bio bar za trecinu brzi od rusa,testirali ja i on .....sada se polako prisecam sta imo na tom hardu....moracu da iskopam sa posrnulog harda sve to nezvao se boki71...
Već duže vrijeme pokušavam doći do Pink Erotik kanala ali bezuspješno. Pa ako neko ima nek mi se javi na pm, spreman sam i da platim neku razumnu cijenu.
@Bokimajsta me sve naučio, ustvari on je to sve i napravio al niko ne zna, pstttE tu si se prevario malo,al nisi puno.Pitaj Losmija ko ga je naucio da pravi te skenere i skripte
@Bokimajsta me sve naučio, ustvari on je to sve i napravio al niko ne zna, psttt
Samo njemu šaljte pp, ima čovjek sve.
Klikom OVDE do svih TV kanala
Za volim tv ne znam stvarno ali b-net radi i dalje, isto tako i avcom. Skener u ruke pa nađi, isto tako i ručno da mijenjaš stare stream-ove možeš za m15 minuta da imaš listu.Buduci da je bnet crkla ,avcom crkla ,volim tv secka ,nervira rezultat je 0(nula) domacih kanala. Pa najlepse molim nekokog ko ima nesto domace i spreman je da podeli (uz moju rec da je iskljucivo za mene i nikog vise) posalje na pm. Unapred Hvala!
i hvala ti na tome... bar se nesto moglo gledati...@darkon Ne ljutim se samo volim da sam nacisto posto sam je ja objavio pod ovom manddarina maskom, a u sustini to je sve ista lista koja ce stati svakako jer ju je Steff vec objavio. Dok ne stane bar neka se gleda sta moze do tad jer je prezaljena. Par dana se liste sa tih servera kace, samo se menjaju imena, milica, zorica, radica...bla bla. Nista ja nisam uradio jer je okaceno vec, ja sam samo okacio domace kanale.
Hahahahahada da...........napravio sam gresku.......vido ja pise u skriptama by majsta ali nisam znao sta to znaci.....
Buduci da sam poment e reci cu pa makar me i banovali !!! Od kada sam clan ovog foruma ovo je 2.(slovima drugi put) da trazim nesto ti si UREDNIK pa poveri .Trudim se da skeniram ali ne ide nismo svi rodjeni za budemo prvi , malo pre sam dosao sa posla mrtav umoran (ko gastarbajter) ukljucim tv a ono crklo pa reko sebi zamolicu drugare sa foruma !? Kad ono ladan tus !DRUZE UREDNICE ako nije pomaganje jedni drugima, koja je onda svrha ovog foruma spamovanje a?Nista licno ali cini mi se da te funkcija UREDNIK-a(na kojoj sam ti uredno cestitao)promenila.Izvinjavam se svima ali ovo sam morao da kazem!Za volim tv ne znam stvarno ali b-net radi i dalje, isto tako i avcom. Skener u ruke pa nađi, isto tako i ručno da mijenjaš stare stream-ove možeš za m15 minuta da imaš listu.
Ova tema se polako pretvorila iz pitanja i komentari u potražnja i komentari.
Ništa lično @iptv1 al mislim da svi možete 15 min da izdvojite da dođete sami do tih lista.