Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Buduci da sam poment e reci cu pa makar me i banovali !!! Od kada sam clan ovog foruma ovo je 2.(slovima drugi put) da trazim nesto ti si UREDNIK pa poveri .Trudim se da skeniram ali ne ide nismo svi rodjeni za budemo prvi , malo pre sam dosao sa posla mrtav umoran (ko gastarbajter) ukljucim tv a ono crklo pa reko sebi zamolicu drugare sa foruma !? Kad ono ladan tus !DRUZE UREDNICE ako nije pomaganje jedni drugima, koja je onda svrha ovog foruma spamovanje a?Nista licno ali cini mi se da te funkcija UREDNIK-a(na kojoj sam ti uredno cestitao)promenila.Izvinjavam se svima ali ovo sam morao da kazem!
P.S.HVALA LJUDIMA KOJI SU MI ODGOVORLI NA PM(necu ih imenovati da im ne pravim problem)ZIVELI !Sad mi je bar lakse!

U pravu si druze napaceni brate gastabajtere on je Urednik,ali foruma za spamanje

LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
Buduci da sam poment e reci cu pa makar me i banovali !!! Od kada sam clan ovog foruma ovo je 2.(slovima drugi put) da trazim nesto ti si UREDNIK pa poveri .Trudim se da skeniram ali ne ide nismo svi rodjeni za budemo prvi , malo pre sam dosao sa posla mrtav umoran (ko gastarbajter) ukljucim tv a ono crklo pa reko sebi zamolicu drugare sa foruma !? Kad ono ladan tus !DRUZE UREDNICE ako nije pomaganje jedni drugima, koja je onda svrha ovog foruma spamovanje a?Nista licno ali cini mi se da te funkcija UREDNIK-a(na kojoj sam ti uredno cestitao)promenila.Izvinjavam se svima ali ovo sam morao da kazem!
P.S.HVALA LJUDIMA KOJI SU MI ODGOVORLI NA PM(necu ih imenovati da im ne pravim problem)ZIVELI !Sad mi je bar lakse!

Ne vidim razlog da te neko banuje ili da ti briše post.
Ja nisam urednik ove teme već spama, jbg u tome sam dobar :D
U pravu si sve što si napisao, tvoje mišljenje i ja poštujem.
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
18.02.2013
Poruka
291
@darkon Ne ljutim se samo volim da sam nacisto posto sam je ja objavio pod ovom manddarina maskom, a u sustini to je sve ista lista koja ce stati svakako jer ju je Steff vec objavio. Dok ne stane bar neka se gleda sta moze do tad jer je prezaljena. Par dana se liste sa tih servera kace, samo se menjaju imena, milica, zorica, radica...bla bla. Nista ja nisam uradio jer je okaceno vec, ja sam samo okacio domace kanale.
ne ljuti se kralju , samo sam napisao ono što se dobije kada se ti parametri unesu u browser , a ti udri slobodno kad ima takvih listi i od mene ćeš uvijek dobiti "Hvala" i zato @Greskac samo napred i be positive

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
@mikissimke
Moja greška, ali nenamerna. Pretraživao sam, ali mi nije izbacilo da je ranije objavljivana.
Promenjen post.
Hvala.
PS Molba za urednike/staff - proverite šta se dešava sa pretragom. Neke postove objavljuje - neke ne. Prethodni post koji sam objavio nije mi prijavio u pretrazi, pa čak i posle mog objavljivanja.

Učlanjen(a)
05.04.2011
Poruka
44
Izvinjavam se sto ovde postavljam pitanje, samo mi treba kratki odgovor, ima li neka tema koja sadrzi samo ex yu kanale ili kanale sa nasim titlovima, zvukom?

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Izvinjavam se sto ovde postavljam pitanje, samo mi treba kratki odgovor, ima li neka tema koja sadrzi samo ex yu kanale ili kanale sa nasim titlovima, zvukom?
Kod:
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-6542#post-1586106
ovdje imaju svi kanali traži u temi i naći češ što trebaš.Pozdrav!

Natrag