Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Jedno pitanje , instalirao sam SimpleTV Pre (2.1.5) , i ubacio staru listu sa sredjenim provajderima i kanalima , primetio sam da mi trzaju MMS kanali , i recimo kanali sa dreamboxa , a kada ih pustim u VLC plejeru rade bez trzanja kao i do sada ... Dali neko zna o cemu se radi i kako bih to mogao da podesim da nemoram da instaliram stari plejer ponovo ... Hvala unapred :)
probaj sa potable verziju

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
73
Jedno pitanje , instalirao sam SimpleTV Pre (2.1.5) , i ubacio staru listu sa sredjenim provajderima i kanalima , primetio sam da mi trzaju MMS kanali , i recimo kanali sa dreamboxa , a kada ih pustim u VLC plejeru rade bez trzanja kao i do sada ... Dali neko zna o cemu se radi i kako bih to mogao da podesim da nemoram da instaliram stari plejer ponovo ... Hvala unapred :)
iskljuci GPU dekodiranje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.699
Kakva antena na brzaka slikao evo ti bolja sa telefona

Screenshot_2015-01-22-17-21-18.png
ajd stavi ti jednu sa Android telefona kako sa Vlc tako i sa XBMC ... ili to sve preko Smart Tv ??? ako nemas Android telefon posudit cu ti ja moj :roll:

Sad cu malo da posjecivam razne sajtove koje imaju slike nasih kanala pa cu da ih kacim u Album temu kao i ti
:roll:
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Ne vjerujem da radi radilo danas ujutro sa jednim brojem nize. To je strem od arene koje su postavljene 18.1. i jos uvijek rade jedino losa slika to je moje misljenje.

Naravno da radi.

cyVFg41.jpg

Natrag