Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332

Ponovo radi bioskop......

Napravljena je nova sala i nasli smo coveka koji ce da pusta filmove i stara se o bioskopu...predstoji mala obuka jos kako se rukuje sa kamerom...:beee:...ja idem u izvrsne direktore,generalni direktor zna se ko je ....nemam puno vremena za pustanje filmova,a od sutra ce najverovatnije startovati bioskop......:roll:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Obucen je novi pripravnik, ostalo jos samo da se vidi ko ima novu "ulaznicu" za bioskop :D

IazH0OZ.jpg

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Pitanje za korisnike Win 8.1 da li ce raditi url helper na navedenom sistemu.Na Win 7 radi ok.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Ne'š ući :D

Sto se AVCOM-a tice, neka je vala, svejedno mi je, i kad otkrijemo port opet ce neko da ga okaci ovde, naravno, ako su samo port promenili.

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Jedno pitanje , instalirao sam SimpleTV Pre (2.1.5) , i ubacio staru listu sa sredjenim provajderima i kanalima , primetio sam da mi trzaju MMS kanali , i recimo kanali sa dreamboxa , a kada ih pustim u VLC plejeru rade bez trzanja kao i do sada ... Dali neko zna o cemu se radi i kako bih to mogao da podesim da nemoram da instaliram stari plejer ponovo ... Hvala unapred :)

Natrag