Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja koristim win 8.1 i radi odlicno, mada je moja preporuka HiPlatinum download, pored izvlacenja strima ima mogucnost i download videa.Pitanje za korisnike Win 8.1 da li ce raditi url helper na navedenom sistemu.Na Win 7 radi ok.
Ti izgleda ne znas sta je sala ! O ostalom necemo ! Pozdrav !Kakva antena na brzaka slikao evo ti bolja sa telefona
Pogledajte prilog 62797
ajd stavi ti jednu sa Android telefona kako sa Vlc tako i sa XBMC ... ili to sve preko Smart Tv ??? ako nemas Android telefon posudit cu ti ja moj
Sad cu malo da posjecivam razne sajtove koje imaju slike nasih kanala pa cu da ih kacim u Album temu kao i ti
Pozdrav
Ma kako da neznam sta je sala joj pa i ja se salimTi izgleda ne znas sta je sala ! O ostalom necemo ! Pozdrav !
Lepa ti sala, nema sta !Ma kako da neznam sta je sala joj pa i ja se salim
Pozdrav
Ajde , ajde nemoj olako primati sve za ozbiljno ...usput rekao si i vise pa se nisam ljutio idemo daljeLepa ti sala, nema sta !
Ja tebi ni u sali ne bi tako nesto nikada rekao !
Ma, ne ljutim se, nego .....Ajde , ajde nemoj olako primati sve za ozbiljno ...usput rekao si i vise pa se nisam ljutio idemo dalje
Pozdrav
Sta znaci to "sve" ?znaci sve stalo