Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
 za prijatelja mi treba NE za mene pa ako je neko voljan da podjeli Info
 za prijatelja mi treba NE za mene pa ako je neko voljan da podjeli InfoA šta to plaćaš pa ti štekaIzem ti strimove i plaćene i neplaćene kad ne možeš kao čovek da odgledaš celu utakmcu beš štekanja!
 Uvjeren sam da u temi ima sepet listi koje rade odlično. A na forumu ko god je tražio listu u zadnje vrijeme je i dobio. Da rezimiramo - sam si kriv
 Uvjeren sam da u temi ima sepet listi koje rade odlično. A na forumu ko god je tražio listu u zadnje vrijeme je i dobio. Da rezimiramo - sam si krivApsolutno si ti u pravu. sAko ko je tražio listu a nije nkeo za kog se zna da će je uništiti odmah je dobio u poslednje vreme pa sam je tako i ja dobio. imam plus još jednu plaćenu pošto uvek kupim po neku zbog kao sigurnosti. Ali na svakoj listi koju imam sk 1 je štekao u drugom poluvremenu i to baš kad se lomio rezultat tako da utakmicu kao čovek nisam mogao da odgledam. U svakoj listi kao da je izvor sk kanala isti! Ili je to ili sam ja neviđeni baksuzA šta to plaćaš pa ti štekaUvjeren sam da u temi ima sepet listi koje rade odlično. A na forumu ko god je tražio listu u zadnje vrijeme je i dobio. Da rezimiramo - sam si kriv