Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Da je utopia to se ne bi složio, jer sam puno puta dobio kvalitetnu listu. Imam čak jednu listu na user/pass koja je bila tu javno na forumu ima dvije godine sigurno i radi bez prekida. Dao sam je jednom kolegi koji je oduševljen s njom.Vjerujem da sad prelistam zadnjih par sto strana da bih naišao na desetke lista koje rade perfekt. Zašto pa jednostavno su ostali prestali da ih siluju, jer se objavi na stotine novih tjedno itd. Iz čega proizlazi da ovdje većinu zanima samo što je novo u svijetu iptv nego gledanje iste. Uostalom objavljena je i analiza u kojoj je korištenje interneta premašilo gledanje televizije.Da pojasnim što me zanima pronađem na netu i pogledam kao čovjek kada to hoću, a ne kada mi to netko diktira. Jedino zbog sporta, kojeg ne pratim.
Nekom utopija, nekom nije ! :D

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
Izem ti strimove i plaćene i neplaćene kad ne možeš kao čovek da odgledaš celu utakmcu beš štekanja!

isti problem utorak milina sinoc muka ziva juce nije radila danas vidim opet radi internationalhehehe nadam se njenom duzem radu posto je barem meni onda kad sam ja gledo nesto stvarno radila bez problema da ako ne moze duze onda se nadam bar do 26 da ce je majstor drzati u zivotu

Poslednja izmena:
¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.500
Ja posaljem Slovencu kuka los kvalitet ,nemoze da nadje i trazi najbollje i posaljem mu listu sve skoro cela lista 1920x1080 , nema da mrdne ,savrseno radi .
Zanci tu gledam listu ja rezervisana za mene .
I posle par minuta kad je i to ispljuvao neznam sta mu je sad falilo , e tad sam rekao od mene vise nikad nista nece dobiti i mu*a sam pojeo i tu sto sam mu poslao i sta je napravio sa tim ?
Sad kad bi i video da nekom treba i poslao kvalitet ovaj Slovenac me sj**o i zbog takvih uvek su posle na gubitku ovi sto nisu ni krivi ni duzni.

Ispljuvo mi listu a posle vidim odusevljava se sa Vektorom a za mene Vektor djubre imam i njihovu kablovsku i nepalim malte ne.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Gleda li neko HBO kanale u Radijus, MTS i Max TV listi (HBO3) ?

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Ja sinoć nisam insistirao da gledam Sk 1 u fullHD kvalitetu ali jednostavno drugi stream sem toga nisam imao. Isti izvor na svim listama. Nekad sam kukao i jurio fullHD kanale a sinoć bi bi skakao od sreće i sa SD na CRT-u :D

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
72295581dcd1.gif
ubaceni u listu sport klub 4,5,6i sport klub hd

Natrag