Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.738
Ajd da pitam

HBO 3 sa nasim sub u kojoj listi ima? Mislim na liste sa User i Pass

Vidjao sam taj kanal u listi (nasim listama) al sad ne znam u kojoj tj. Znam da ga ima a nisam ni kuci ni za comp da pogledam pa ako moze info? Ako ne ovdje moze na Pm ... slobodno i lista ako se ima viska :oopss: za prijatelja mi treba NE za mene pa ako je neko voljan da podjeli Info

Kolega je rekao da ce i sam pogledat u kojoj listi je imao taj kanal al sad je momentalno zauzet do vikenda a ja kad budem za comp isto cu potrazit

Hvala svima na odgovorima

Pozdravljam

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Izem ti strimove i plaćene i neplaćene kad ne možeš kao čovek da odgledaš celu utakmcu beš štekanja!

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
A šta to plaćaš pa ti šteka:beee: Uvjeren sam da u temi ima sepet listi koje rade odlično. A na forumu ko god je tražio listu u zadnje vrijeme je i dobio. Da rezimiramo - sam si kriv:p
Apsolutno si ti u pravu. sAko ko je tražio listu a nije nkeo za kog se zna da će je uništiti odmah je dobio u poslednje vreme pa sam je tako i ja dobio. imam plus još jednu plaćenu pošto uvek kupim po neku zbog kao sigurnosti. Ali na svakoj listi koju imam sk 1 je štekao u drugom poluvremenu i to baš kad se lomio rezultat tako da utakmicu kao čovek nisam mogao da odgledam. U svakoj listi kao da je izvor sk kanala isti! Ili je to ili sam ja neviđeni baksuz

Član
Učlanjen(a)
06.05.2009
Poruka
354
moze neko mi posalje UDP od srpskog HBO hd/sd samo udp nastavak , takodje ako neko ima listu od kladovonet takodje udp nastavci

startrakt nastavci su takodje dobrodosli

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
hbo 3 imao giga iptv nedavno juče kad sam gledao nije radio taj kanal , toliko za info da znate koja iptv ga ima

Natrag