Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A šta to plaćaš pa ti šteka Uvjeren sam da u temi ima sepet listi koje rade odlično. A na forumu ko god je tražio listu u zadnje vrijeme je i dobio. Da rezimiramo - sam si krivIzem ti strimove i plaćene i neplaćene kad ne možeš kao čovek da odgledaš celu utakmcu beš štekanja!
Apsolutno si ti u pravu. sAko ko je tražio listu a nije nkeo za kog se zna da će je uništiti odmah je dobio u poslednje vreme pa sam je tako i ja dobio. imam plus još jednu plaćenu pošto uvek kupim po neku zbog kao sigurnosti. Ali na svakoj listi koju imam sk 1 je štekao u drugom poluvremenu i to baš kad se lomio rezultat tako da utakmicu kao čovek nisam mogao da odgledam. U svakoj listi kao da je izvor sk kanala isti! Ili je to ili sam ja neviđeni baksuzA šta to plaćaš pa ti šteka Uvjeren sam da u temi ima sepet listi koje rade odlično. A na forumu ko god je tražio listu u zadnje vrijeme je i dobio. Da rezimiramo - sam si kriv