Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.738
Slijedeci put kad bude spomenuo boga i slicno imas BAN mislim da bi trebalo malo birati rijeci uz duzno postovanje prema svima

Pristojno se ponasajmo i sve ce biti u redu

Tvoji postovi se sastoje ni sam ne znam kako da ih definisem gdje da ih svrstam?? nisam vidio da si napisao nesta pametno i skoro svaki dan ti nesta smeta prozivas po forumu itd... nebi da o tvojim postovima polemisem

Znaci nije potrebno da komentarises ovaj moj post tj. ako imas nesta da mi saopstis drage volje na Pm

Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.861
Pozdrv svima,nisam ni znao za ovaj "ćoškić"

maxresdefault.jpg

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
@Greskac član si od skoro samog početka foruma...Zamolio bih te da sam edituješ svoj post.
Neke reči koje se ispišu javno na forumu mogu stvarno uvrediti mnoge članove i dati drugima povoda za isto,a mislim da ti to nije namera (da li je bilo koja lista toga vredna?)
Razmisli ;)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.738
Listu je dobio covjek ovog foruma koji se javio da me pozdravi i napisao
"ne treba mi lista" cijenim ljude koji se jave usput spontano i pozdrave ... imamo dogovor ako se sretnemo ....... Pijemo ;)

Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.861
Slijedeci put kad bude spomenuo boga i slicno imas BAN mislim da bi trebalo malo birati rijeci uz duzno postovanje prema svima

Pristojno se ponasajmo i sve ce biti u redu

Tvoji postovi se sastoje ni sam ne znam kako da ih definisem gdje da ih svrstam?? nisam vidio da si napisao nesta pametno i skoro svaki dan ti nesta smeta prozivas po forumu itd... nebi da o tvojim postovima polemisem

Znaci nije potrebno da komentarises ovaj moj post tj. ako imas nesta da mi saopstis drage volje na Pm

Pozdrav

kao da si mi čitao misli,a upravo razmišljam kako da odgovorim čoveku,mislim na @Greskac,pozdrav,kako Šota kaže,i pišemo se,e da i ujedno svima hvala na listama,jer nemam pojma kako bih recimo večeras gledao zvezdu,ili tenis,na SK,jednostavno su ga ukunuli u ponoć 31 decembra........hvala od srca.....i laku vam noć žele moji gusari

Da Dodam imam IPTV telekom,tako da imam arene,RTL zbog formule,moj najmlađi ih prati,kako reko SK mi je bitan i zbog MotoGP,svejedno,HR SR......a ako usput "dohvatim" italijane i švabe recimo,odlično.........e sad laku noć stvarno......od mene

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.09.2011
Poruka
210
Imam Telekomov IPTV a samim tim i legalne Arene ali ja ipak gledam ove divlje liste. Šta ti je zavisnost majku mu :D
Ja imam nekog lokalnog provajdera ali slika bude muljava,tako da su ovi strimovi dosta kvalitetniji.Plus ono što je presudno to su premium pay kanali,jer u Srbiji nijedan provajder ne nudi Cinestar premiere.A i Liga šampiona i tenis puno je bolji kad prenosi Bein,Canal plus nego onaj mutavi Mijaljević sa RTS-a.

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Ja imam nekog lokalnog provajdera ali slika bude muljava,tako da su ovi strimovi dosta kvalitetniji.Plus ono što je presudno to su premium pay kanali,jer u Srbiji nijedan provajder ne nudi Cinestar premiere.A i Liga šampiona i tenis puno je bolji kad prenosi Bein,Canal plus nego onaj mutavi Mijaljević sa RTS-a.
Postoji i ona druga strana medalje - streamovi kasne za onim na TV-u ili kablovskoj pobegde i po par minuta. Ja gledam tenis i nerviram se a moj komša već uveliko slavi (primer)

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Učlanjen(a)
26.03.2010
Poruka
4.536
Postoji i ona druga strana medalje - streamovi kasne za onim na TV-u ili kablovskoj pobegde i po par minuta. Ja gledam tenis i nerviram se a moj komša već uveliko slavi (primer)

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
Većina strimova kasni,ali ja sam imao jednu listu gde je strim bio par sekundi brži nego na kablovskoj,nikako ne mogu da prežalim tu listu....

Natrag