Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
zasto vpn, kad Tebi @international izvadi sa panela zavrnute podatke, nece ih naci ni avax .
da kazem sustina je u unikatnosti, liste , cim se otkrije, nista tu vise ne pomaze ni tuneli ni vpn
Zašto vpn iz više razloga u konkretnom slučaju zbog bufferinga jer on služi kao cache tako da on služi kao booster za streaming. Neka druga stvar je ako je izvor streama nestabilan, ali ako je tvoja konekcija onda vpn pomaže.Ok čovjek je izjavio da i gleda preko vpn izvor je krivac. No što spomene gore dotičnog gospodina koji vadi iz panela zavrnute podatke?

Ja skoro uvek gledam preko vpn-a ali sonoć nije pomoglo ni to - jednostavno slika zakuca na 15 sekundi pa krene dalje. U jednom trenutku se čak pojavio i onaj standardni problem kad se u nedogled ponavlja ista video-sekvenca

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
Da to je onda do servera sa kojeg ide stream, slaba mašina i ne može to da odradi. Nađi si neku drugu listu pitaj nekoga da ti pošalje na pm. Ja nit tražim nit imam, ali već će se netko naći da ti pošalje stabilnu listu.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Ma izvor je kriv. Imao sam nekoliko listi - svuda isti problem, svuda ista rezolucija kanala (1920x1090)... A da VPN pomaże - pomaže. Pogotovo ovde u Srbiji ljidima kiji su pretplaćeni na Telekomov ADSL. Kolomo sam puta samo psovao restrimere zbog štekanaja kanala da bi mi na kraju jedan od njih rekao da pokušam preko VPN-a. Količina psovki drastično se smanjila...do sinoć :-D

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Zašto vpn iz više razloga u konkretnom slučaju zbog bufferinga jer on služi kao cache tako da on služi kao booster za streaming. Neka druga stvar je ako je izvor streama nestabilan, ali ako je tvoja konekcija onda vpn pomaže.Ok čovjek je izjavio da i gleda preko vpn izvor je krivac. No što spomene gore dotičnog gospodina koji vadi iz panela zavrnute podatke?
eto editovao sam , ali je to tako, ko je blizu izvora ima najbolje podatke, a kako se tamo dodje to oni znaju ja ne,no paranoja druze pa "skriveni " smo valjda heeehe

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Utopija je ocekivati da ti neko da listu stabilnih strimova sa dobrog servera, a kada nadjes nesto kvalitetno, onda mozes k'o covek i da gledas ! ;)
Konkretno kod SK1 HD 1080i, bolji je USA server od bugarskog (ali i on zna da zapuca, kao kod tebe panpetar sinoc) !
Tesko, skoro je nemoguce naci kvalitetan strim tog kanala u toj rezoluciji !
Primetio sam da se i ja sve vise bakcem sa ovim strimovima, nego sto gledam SBB kablovsku ! :D
Srecom, imam 2 monitora, pa ja to simultano ! :roll:

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Kad imas jedan ili vise servera koji vam rade mjesecima onda moze u miru da se gleda SK 1 HD 1920X1080 tj. 2 i 3 Full HD

Screenshot_2016-04-15-12-08-36.png

pogotovo na Smart tv

Taj SK 1 HD i 2-3 rade od kad imam instaliran Kodi na telefonu i kao sto i sami kazete sve zavisi od izvora Streama
Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Da je utopia to se ne bi složio, jer sam puno puta dobio kvalitetnu listu. Imam čak jednu listu na user/pass koja je bila tu javno na forumu ima dvije godine sigurno i radi bez prekida. Dao sam je jednom kolegi koji je oduševljen s njom.Vjerujem da sad prelistam zadnjih par sto strana da bih naišao na desetke lista koje rade perfekt. Zašto pa jednostavno su ostali prestali da ih siluju, jer se objavi na stotine novih tjedno itd. Iz čega proizlazi da ovdje većinu zanima samo što je novo u svijetu iptv nego gledanje iste. Uostalom objavljena je i analiza u kojoj je korištenje interneta premašilo gledanje televizije.Da pojasnim što me zanima pronađem na netu i pogledam kao čovjek kada to hoću, a ne kada mi to netko diktira. Jedino zbog sporta, kojeg ne pratim.

Natrag