Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Ja posaljem Slovencu kuka los kvalitet ,nemoze da nadje i trazi najbollje i posaljem mu listu sve skoro cela lista 1920x1080 , nema da mrdne ,savrseno radi .
Zanci tu gledam listu ja rezervisana za mene .
I posle par minuta kad je i to ispljuvao neznam sta mu je sad falilo , e tad sam rekao od mene vise nikad nista nece dobiti i mu*a sam pojeo i tu sto sam mu poslao i sta je napravio sa tim ?
Sad kad bi i video da nekom treba i poslao kvalitet ovaj Slovenac me sj**o i zbog takvih uvek su posle na gubitku ovi sto nisu ni krivi ni duzni.

Ispljuvo mi listu a posle vidim odusevljava se sa Vektorom a za mene Vektor djubre imam i njihovu kablovsku i nepalim malte ne.
Bili Srbin i Slovenac i idu oni putem i naidju na dve jabuke jedan veća druga manja i sada uzme Srbin veću i kaže njemu Slovenac: - Dali si ti ikada čuo za bonton, što si uzeo veću. A kaže njemu Srbin: - A koju bi ti uzeo da si ti prvi birao. Kaže Slovenac: - Pa manju naravno. - Pa eto ti manje *ebala te ona!

Član
Učlanjen(a)
06.05.2009
Poruka
354
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Imam jedno pitanje za članove foruma, naročito za one sa malo više tehnološkog, da ne kažem softverskog znanja. Kako gledati d3go i mts tvgo na PC računaru zajedno? Obe aplikacije rade preko Mozila pretraživača i obe aplikacije koriste ViewRightWebInstaller. Problem je što koriste različite verzije. Telekom koristi noviju verziju sa kojom d3go aplikacija ne može da radi, jednostavno je ne vidi. Ima li rešenja? Naravno jedno je da se instalira Android emulator što sam i uradio ali u njemu zvuk nešto zeza. Ima li još neko rešenje? Ako neko ima obe platforme na PC-u i ako zna rešenje nek mi se javi na PVT

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
Imam jedno pitanje za članove foruma, naročito za one sa malo više tehnološkog, da ne kažem softverskog znanja. Kako gledati d3go i mts tvgo na PC računaru zajedno? Obe aplikacije rade preko Mozila pretraživača i obe aplikacije koriste ViewRightWebInstaller. Problem je što koriste različite verzije. Telekom koristi noviju verziju sa kojom d3go aplikacija ne može da radi, jednostavno je ne vidi. Ima li rešenja? Naravno jedno je da se instalira Android emulator što sam i uradio ali u njemu zvuk nešto zeza. Ima li još neko rešenje? Ako neko ima obe platforme na PC-u i ako zna rešenje nek mi se javi na PVT

iskreno neznam resenje i nemam nekog tehnoloskog i softverskog znanja ali mozda da probas da koristis portabl verziju za jednu od aplikacija

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
iskreno neznam resenje i nemam nekog tehnoloskog i softverskog znanja ali mozda da probas da koristis portabl verziju za jednu od aplikacija
Srećom pa ima tehnoloških stručnjaka ipak :D Ne postoje portable verzije, bar ne za mts-ovu aplikaciju. Nije više ni važno. Zahvaljujem se. Prepoznaće se on sam

Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
Mislim da je u svakom slucaju sbb d3go bolji izbor od telekoma.

Natrag