- Učlanjen(a)
- 04.04.2010
- Poruka
- 6.511
ako sam bio do sad bez njegove liste mogu prezivjeti jos na dalje.....opusteno.....E, tek sad nece - da znas !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ako sam bio do sad bez njegove liste mogu prezivjeti jos na dalje.....opusteno.....E, tek sad nece - da znas !
Nasalio sam se samo !ako sam bio do sad bez njegove liste mogu prezivjeti jos na dalje.....opusteno.....
i ja mogu da kazem da sam ti javno trazio bar desetak puta neku listu pa mi nikad nisi dao...zasto,koji je razlog?O cemu vi to?? Pa ja osobno znam clanove ovog foruma koji su od international trazili vise puta listu u razmaku vremenskog perioda NIJE NISTA POSLAO nemoj te me tjerat da dokazujem i dovodim clana foruma u nezgodnu situaciju a mogu i doticnom da kazem da se sam po tom pitanju izjasni
Pozdrav
Pa to ti je...cini mi se...kako kazu...veoma poverljivi i aktivni clanovi sa 50+postova,ima takvih...video sam svojim ocima i odmah idu u vip sobu...naravno sve po zasluzi...Ja opet moram nesto da pitam !
Moze li mi neko reci kako se to doprinosi radu foruma ?