Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
O cemu vi to?? Pa ja osobno znam clanove ovog foruma koji su od international trazili vise puta listu u razmaku vremenskog perioda NIJE NISTA POSLAO nemoj te me tjerat da dokazujem i dovodim clana foruma u nezgodnu situaciju a mogu i doticnom da kazem da se sam po tom pitanju izjasni

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
O cemu vi to?? Pa ja osobno znam clanove ovog foruma koji su od international trazili vise puta listu u razmaku vremenskog perioda NIJE NISTA POSLAO nemoj te me tjerat da dokazujem i dovodim clana foruma u nezgodnu situaciju a mogu i doticnom da kazem da se sam po tom pitanju izjasni

Pozdrav
i ja mogu da kazem da sam ti javno trazio bar desetak puta neku listu pa mi nikad nisi dao...zasto,koji je razlog?

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
daj covjece skini me sa vrata ,samo sam napisao da dajem doticnu listu na pm sa drugim userima ,i ti si se onda oglasio ,normalno da ima clanova kojima nisam dao ,vecina su dobila jer nemogu da spavam ovdje , i svakome odgovorim ,a naravno ima i mojih oosbnih razloga ,za neke pojedince ,sto nedam listu.i svakim svojim javljanjem mi samo ,nabijas lajkove

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
Hvala ti Zlaja puno! Necu nikome davati obecavam...
Svaka cast mladicu i jedan veliki pozdrav...
zahvaljujem legendo
hvala
zahvaljujem ...... :D :D :D
ziveli .
hvala za listu meni
Hvala ti na ovome odlicna je i radit ce dok radi, a od mene ne ide nigde iz postovanja prema tebi,
ova odlično radi hvala puno živ bio
:)
Pozdrav
Drug hvala ti do neba ovoko sam nešto čekao, meni ne trebaju oni sa full hd jer to ja ne mogu gledati zbog slabijeg računara a net mi je protok 1.5 mb/s download, ovo je za mene vrh i još nesto kada ovo prestane jel mogu da ti tražim druge.. veliki pozdrav :D

Natrag