- Učlanjen(a)
- 05.05.2010
- Poruka
- 1.533
Ovako Sota da bi tebe trazili toliko lista koliko njega traze tebi vise ni jedna sijeda nebi ostala na glavi valjda ni meni. NedugoO cemu vi to?? Pa ja osobno znam clanove ovog foruma koji su od international trazili vise puta listu u razmaku vremenskog perioda NIJE NISTA POSLAO nemoj te me tjerat da dokazujem i dovodim clana foruma u nezgodnu situaciju a mogu i doticnom da kazem da se sam po tom pitanju izjasni
Pozdrav
sam pozvan na jedan privat forum yuwabits i dao sam si truda i prelistao nekoliko mjeseci unazad da vidim kako to funkcionira jer ne mozes nekamo doci i ponasati se van pravila.Mogu ti reci da sam ostao zadivljen koliko ljudi ga tamo trazi lista i koliko nu istih zahvaljuje i to u kontinuitetu mjesecima i koliko vidim nikoga nije odbio i ni jednu ruzno rijec tamo nisam procitao i niko se ne hvali mirna atmosfera.Nemoj sad misliti da ga nesto zagovaram samo govorim istinu.A da mu liste ne rade dugo to jednostavno nije istina.
Ja imam puno lista njegovih sto rade vec godinu dana mozda i on za njih vise i nezna i niz
drugih stvari sto vec mjesecima funkcioniraju i rade vrhunski.A nekad bi se trebao i ti i ostali upitati ko se skriva iza jednog ili nekoliko postova sto ima ili osoba koje je gore na forumu 5 godina i ima 3 posta, ja mu prvi nista nebi dao ako nista drugo onda radi zalaganja.Nedugo sam jednoj osobi dao listu nije nigdje objavljena godinu dana da bi bila postavljena u vip i kasnije na ovom forumu nigdje drugdje nije objavljivana u tom trenutku.Ja uvijek kazem istinu ma kakva ona bila, a da ga raja voli i cijeni to je istina i ne vjerujem da ce neko od nas dostici takav status kakav ima on bez obzira dali to nekom krivo ili pravo.Sve sam napisao dobronamjerno bez nekih spletki da nekoga uvrijedim poz....