Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.861
i ja mogu da kazem da sam ti javno trazio bar desetak puta neku listu pa mi nikad nisi dao...zasto,koji je razlog?
Odgovoricu ti zasto

Koliko se sjecam imao si VIP status

Dotican koji te je predlozio da ti se dodjeli VIP status bio sam JA i na osnovu mog prijedloga izglasano je da ti se VIP status dodijeli

Izdvojio sam malo vremena

13.01.2015.png
12.01.2015.png
02.01.2015.png
21.12.2014.png
12-13.12.2014.png

Sad ti pogledaj kod sebe dal su bile liste tj.IPTV u pitanju ko se kome zahvalio i na cemu itd... ili smo pricali o klikerima??

Zasto ti nisam slao u zadnje vrijeme liste kad si javno pitao?? zato sto si u Dnevna doza temi stavljao programe od - do iz razlicitih lista ne da sam zavidan to NE neka si ali... tvoja pitanja ili molba za listu ili liste bila su provokantnog tipa i karaktera ... zato ti nisam slao listu ili liste

Toliko o tome..............

Pozdrav

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
evo i ja da se zahvalim svima koji su mi nekada dali neku listu.......izvinjavam se ako sam nekoga propustio.....

1. Slavujevce,
    nebojsa69,
    laki.m,
    alder,
    torpedo,
    boki71,
    djomla69,
    petar6699,
    tanjasam,
    zokicom,
    stuvit,
    Salac UE,
    other,
    Zlatko0000,
    jovan010,
    nimla0,
    crvendac_011,
    zeka72,
    MONAK 881,
    Avdaga1234,
    drazo78,
    matamix,
    maja_jevtic,
    bit s,
    vrbnjak,
    night_walker,
    dragisa66,
    Lucaciu,
    international,
    ambrela,
    drsko66,
    JaSamBG,
    Spelad,
    nebojsava,
    midhatk,
    lili32,
    marija udiljak,
    faraon,
    hb 47,
    acaportir,
    Mr Jack Lumber,
    ivkebgd,
    tabakslob,
    snowwhite23,
    milanbrka123,
    bili1,
    kraljevcanka,
    andjela 96,
    mraki,
    mirkolj,
    solano,
    ironaca,
    radovandjokic80,
    camx,
    dsuki,
    mikica9,
    dreamfisch,
    nedzi99,
    tuovic,
    yuydu,
    losmij,
    BUGILIJU,
    pirija,
    kidatt,
    velisast,
    Zeljeznjak,
    szk,
    dedevci,
    paquitto,
    nislija30,
    dakiva,
    bind,
    DoMoga,
    fox69,
    gasans,
    HyperSnap,
    klagia,
    bobips,
    djolemih,
    zombi202,
    Laodikeja,
    Torgandwarf,
    cvele764,
    ddunaj8,
    etvi,
    Novak52,
    wannabeeme,
    parabolicxtc,
    gale50950,
    Peronac,
    dusandjole,
    okisa65,
    yahoo1,
    mirko28,
    nalemilionerka,
    ttores,
    dragan9,
    stranac12,
    suzika,
    pojuella,
    giu,
    Sota,
    bobanue,
    rahatluk2,
    torbalan,
    Dj R4ZOR,
    nenadsenn,
    aleks79,
    omgmessi,
    muyo,
    Nikolinanina14,
    deNSki,
    ivica122,
    Andrija231,
    poperius,
    edinos,
    Levčanin,
    tony111,
    Mikami,
    ivannn80,
    53sima,
    dragancili,
    sekula64,
    greenphantom,
    zajebjanko,
    serpico,
    chalton,
    Mg0,
    Tereza86,
    gebruk,
    vukdra,
    Taramana,
    3maj16,
    prc,
    vladabl,
    miki147,
    kaktuscar,
    carinik,
    pavelg,
    april12,
    simo17,
    boban48,
    roockey,
    braca57,
    devilldey,
    bedenko,
    bobop,
    taba3,
    riki1967,
    dana1983
    ...

kakve veze ima ko je kome dao........danas das ti meni,sutra ja tebi......ja i neznam kome sam sve dao i ko je meni dao ,niti to pamtim......

valjda je bitno da se druzimo a ne da raspravljamo ko je kome dao,cije liste taju dugo ,cije ne.......

ne razumem sve ovo......ili sam ja glup......
ne znam ali pomeni je valjda i to deo drugarstva kad neko iznese neku tvrdnju za koju znas da nije tacna da to i javno kazes a ne samo da cutis

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
@boki71, nema tu uzbudjavanja niti ikakve zlobe, to se momci zabavljau, jes lici na malo bizarno, ali to mu dodje ko sport, rastresanje (otresanje stresa) te sa tog rakurca to treba i posmatrati:bfghb::assassin:

ja naiso ovde i vidim ovaj mi dao.......ovaj mi nije dao.......

pa ja sam danas dobio od jednog lika sa foruma iz cista mira nesto bez da mu trazim......mada sam mozda to imao......zahvalio sam mu se i poslao usere od trecine jednog panela domaceg.......a covek nije u vip delu prisutan.....

i sta sada trebam da pisem o tome ...mislim stvarno.......

ali ok ako mislite da treba da se pise prihvatam.....

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
Ja ovo dozivljavam ko kafic , kafanu ,ja sedim sa nekim svojim drustvom u jednom cosku , pijemo jedemo zabavlajmo se , razmenjujemo ideje , viceve i lepo nam je.

A tamo malo dalje sede neki drugi ljudi za drugim stolom.

A tamo negde neki treci ljudi .

I neki put ih ni necujem , te druge ljude , trece ljude.
A neki put i cujem sta pricaju .

Ovi jedni sede piju svoje pice , meze i povremeno se jave i ovima i onima i razmene po neku rec i odu i opet dodju .

Ovi drugi tamo sto sede za onim stolom stalno nesto kukaju i zanovetaju i nista im nevalja i sta god neko uradio u tom lokalu oni gledaju da ispljuju .

I kod njih ima jedan lik njihov drugar i naruci im porciju cevapa s vremena na vreme i podeli im i oni kad se najedu jos jace i glasnije pljuju sve oko sebe i misle da su pametni i tako danima,mesecima.

A mi sa onog prvog stola kako ko dodje i svrati tako naruci turu pica i cevapa i podeli sa svima i tako danima mesecima.

I onda jednog dana mi sa ovog prvog stola resimo da promenimo lokal jer je otvoren bolji lokal tu blizu a i nesmara te niko tamo i nekrade tvoje cevape i pice sa tvog stola i dele nekim drugim .

I onda oni iz one prve kafane oni sto stalno kukaju pocnu jos jace da kukaju .

I tako se prica vrti u krug a cevapi i pivo su za savaku pohvalu.

Steta sto Nusic nije tu , on bi jos lepse napisao pricu leta gospodnjeg 2016.

A nije tu ni Burmann , da je tu, verovatno bi doslo do dramskog zapleta pa onda bi umesto satiricne price ovo knjizevno delo gore moglo da predje u laku dramu , ali vratice se Burmann ...

lepa bajka ali cinjenice su drugcije danas kad ste radi nostalgije posetili stari kafic vas sto je prozivo ostale stolove i od toga je sve krenulo

Ja bi rekao da i ti zezas krizu sa
Kod:
sdghrshdg/193.ts
ako ti tako sve liste rade po 3 min ima oni kojima si poslao da se nagledaju ;)
tj. Lako moguce da i ti nekog zastupas?? isto tako kad dajes liste javljaju se uvijek jedni te isti tj. i oni koji se nikad NE javljaju ovdje na forumu nego samo u datom momentu kad ti nudis javno listu ili liste malo cudno zar ne?? Cudne ste vi biljke hahaha

Ovo je samo moje subjektivno misljenje

Pozdrav

ali vratice se Burmann ...
za ovaj deo moram posebno da pitam navodi na pomiso da je i Burmanna ko crowa pojo mrak

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
Odgovoricu ti zasto

Koliko se sjecam imao si VIP status

Dotican koji te je predlozio da ti se dodjeli VIP status bio sam JA i na osnovu mog prijedloga izglasano je da ti se VIP status dodijeli

Izdvojio sam malo vremena

Pogledajte prilog 92180
Pogledajte prilog 92181
Pogledajte prilog 92182
Pogledajte prilog 92183
Pogledajte prilog 92184

Sad ti pogledaj kod sebe dal su bile liste tj.IPTV u pitanju ko se kome zahvalio i na cemu itd... ili smo pricali o klikerima??

Zasto ti nisam slao u zadnje vrijeme liste kad si javno pitao?? zato sto si u Dnevna doza temi stavljao programe od - do iz razlicitih lista ne da sam zavidan to NE neka si ali... tvoja pitanja ili molba za listu ili liste bila su provokantnog tipa i karaktera ... zato ti nisam slao listu ili liste

Toliko o tome..............

Pozdrav
Ja cu morati da ti odgovorim na ovo tvoje citiranje,posto si vec uslikao nasu navodnu konverzaciju sto brate nisi uslikao i te tvoje "liste" koje si meni dao,da ne bude zabune da sam ja dobio brdo listi od tebe a ustvari sam dobio 2,3 eventualno 4,nisam sve poruke pregladao i te tvoje liste su uglavnom bile na izdisaju tipa balkanstream ili balkanmedija...nebitno,elem sva nasa konverzacija se sastojala u nekom razumljivom tonu i uvek sam se zahvalio kako za bilo sta tako i za dobijeni vip status koji mi je ukinut i dan-danas neznam zbog cega,vrv.ti to bolje znas???da nebude zabune taj vip status niti sam trazio niti mi je potreban...toliko o tome...mene je samo iritiralo to sto tebi niko nista nesme da kaze i tvoja mora da bude zadnja...ok...bio ti u pravu ili ne...i onda kad neko iznese svoje misljenje odmah sledi ban,mislim da nije zdravo takvo tvoje ponasanje zbog ostalih clanova sto is vrha i naravno da nepricam o nama obicnim clanovima...elem trazio sam ti listu nebitno koju,cisto iz potrebe da vidim da li ces meni kao clanu ovog foruma od 2009 godine pa do danas da posaljes makar jednu listu a ne zato sto je meni ta lista potrebna,naprotiv netreba mi...ali se javno hvalis i delis clanovima koji su manje aktivni ili nisu uopste aktivni pa rekoh da i ja zatrazim ali mrka kapa...eto to je neko moje vidjenje stvari...mozes jos jednom da pregledas nasu konverzaciju sto se tice poruka i videces da opet gresis...pozdrav!

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.018
Slusaj ti skolani sta ti je to behar:beee:.
Kad već pitaš, evo i odgovora :)
Behar je naziv za cvijeće drveća iz roda Prunus i nekih drugih biljaka koje posjeduju slično cvijeće za kratko vrijeme tokom proljeća. Behar može biti bijele ili roza boje u zavisnosti od vrste drveta. Behar od nektarina, breskvi, višnji i nekih badema je najčešće roza boje, a behar od šljiva, jabuka, nekih višnji i većine badema je bijele boje.

Uloga behara je da proizvede polen i privuče pčele da se izvši polenizacija potrebna za reprodukciju i proizvodnju voća.

Drveće behara u proljeće i karakteristično je još po tome što prilikom vjetra latice behara se lako otkidaju i padaju na tlo i tako okružuju tlo oko drveta. Po ovoj karakteristici se razlikuju drveća koja beharaju od drugog drveća.

Natrag