Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Trazio si listu u sredu iz .....
i onda nam se vratila lista , postar kaze preselio se ,promenio drzavu.
Niko se ne dovlaci ili odvlaci nigde, mada ovo nije tvoje vlasnistvo pa da neko dolazi ili odlazi.Sta i vi iz vip sobe ste se dovukli ovamo
Druže, evo saznah da je kolega @dsuki banovan vjerovatno zbog vrijeđanja članova koje je izrekao jučer u nekom postu. Kaže da je to bilo iz zezancije, da to nije trebalo toliko ozbiljno shvatiti i sl. I sam si napisao da prvo idu upozorenja, a on izgleda nije dobio nikakvo upozorenje. Žao mi je jer je čovjek pomagao ljudima, davao liste, a meni npr. je puno pomogao. Šteta bi bilo da izgubimo takvog člana. Možda se nije slagao s nekim članovima, ali svakim danom vidimo i čitamo postove u kojima se mnogi ne slagaju s drugima, ali bude nam svima zanimljivo kad se dese takve rasprave. Neko to ozbiljno shvati, neko se malo i šali... Nadam se da će se @dsuki vratiti, a vjerujem da će se izviniti ako je nekog uvrijedio.Ban sledi kad se prekrse pravila http://serbianforum.org/threads/pravila-na-forumu.525412/
edit: Normalno prvo idu upozorenja.
Kod mene ide upozorenje a kod drugih ne mogu da se mesam u njihov rad.Druže, evo saznah da je kolega @dsuki banovan vjerovatno zbog vrijeđanja članova koje je izrekao jučer u nekom postu. Kaže da je to bilo iz zezancije, da to nije trebalo toliko ozbiljno shvatiti i sl. I sam si napisao da prvo idu upozorenja, a on izgleda nije dobio nikakvo upozorenje. Žao mi je jer je čovjek pomagao ljudima, davao liste, a meni npr. je puno pomogao. Šteta bi bilo da izgubimo takvog člana. Možda se nije slagao s nekim članovima, ali svakim danom vidimo i čitamo postove u kojima se mnogi ne slagaju s drugima, ali bude nam svima zanimljivo kad se dese takve rasprave. Neko to ozbiljno shvati, neko se malo i šali... Nadam se da će se @dsuki vratiti, a vjerujem da će se izviniti ako je nekog uvrijedio.
Druže, evo saznah da je kolega @dsuki banovan vjerovatno zbog vrijeđanja članova koje je izrekao jučer u nekom postu. Kaže da je to bilo iz zezancije, da to nije trebalo toliko ozbiljno shvatiti i sl. I sam si napisao da prvo idu upozorenja, a on izgleda nije dobio nikakvo upozorenje. Žao mi je jer je čovjek pomagao ljudima, davao liste, a meni npr. je puno pomogao. Šteta bi bilo da izgubimo takvog člana. Možda se nije slagao s nekim članovima, ali svakim danom vidimo i čitamo postove u kojima se mnogi ne slagaju s drugima, ali bude nam svima zanimljivo kad se dese takve rasprave. Neko to ozbiljno shvati, neko se malo i šali... Nadam se da će se @dsuki vratiti, a vjerujem da će se izviniti ako je nekog uvrijedio.
Pogledo sam njegove jucesnje postove ja ne vidim nista uvredljivo pa predpostavljam da su ti postovi izbrisani ako ih je i bilo, pa me sad zanima sta je napiso da bude banovan voleo bi to videti.Kod mene ide upozorenje a kod drugih ne mogu da se mesam u njihov rad.
Valjda će se neko oglasitiPogledo sam njegove jucesnje postove ja ne vidim nista uvredljivo pa predpostavljam da su ti postovi izbrisani ako ih je i bilo, pa me sad zanima sta je napiso da bude banovan voleo bi to videti.
Sinoc sam pito da li je Burmann banovan ili je sam naglo prekino prepisku i da li je jos neko sinoc banovan posto imam utisak da su pojedinci koji su se sinoc raspravljali sa clanovima staf tima naglo prekinuli prepisku.
Usput zanima me sta je sa clanovima Greskac,Highprotect,Crow2,Браціслаў i Kim Jong-un jesu li banovani ili su u se sami odlucili za prekid komunikacije. Je li moze negde da se vidi ko je sve banovan