Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
Sta se ti bunis ?mjesto da budete sretni ,sto ljudima nevipovcima ,dajem liste i doprinosim radu foruma ,vi me ovdje ,prozivate
Vidis li sta meni rade !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sta se ti bunis ?mjesto da budete sretni ,sto ljudima nevipovcima ,dajem liste i doprinosim radu foruma ,vi me ovdje ,prozivate
Da znas, i da jeste !Hladna kiša loše utiče na raspoloženje,a kod nekoga i stvara osećaj dosade.... @ Burmann jel ti još uvek dosadno?
Aj sto pada i sto je dosadna,nego sto je hladno,usi mi se smrzose...Hladna kiša loše utiče na raspoloženje,a kod nekoga i stvara osećaj dosade.... @ Burmann jel ti još uvek dosadno?
Pa napravi sam to sto ti treba. Zasto da cekas da ti neko da kad mozes i sam to da napravis?@bind, ja nigde nisam nasao nacin kako da dodjem o hrpe U/P za onaj wget.exe, pa ako ko ima neka sutne, naravno to se ne daje pa i ne insistiram, sta vas spopadne hronicno, pa se ocas izvredjate, a bez vas znalaca ovaj forum bi bio jedan prosek.
Kako lepo i lako zvuci onome ko zna, a meni cini jos vecu zabunu, nemam ideju, to mi nije struka ,a i ne funkcionisem kao vi mladiPa napravi sam to sto ti treba. Zasto da cekas da ti neko da kad mozes i sam to da napravis?
Ovde mladih nema Vecina je relativno matora.Kako lepo i lako zvuci onome ko zna, a meni cini jos vecu zabunu, nemam ideju, to mi nije struka ,a i ne funkcionisem kao vi mladi
Nazalost !Ovde mladih nema Vecina je relativno matora.